Hi David

Thanks for clarifying that out and many thanks for quick reply.

PS: no, this is not a production instance (hence sqlite was chosen as not 
requiring any configuration), but nevertheless thanks for suggestion.

пятница, 18 сентября 2015 г., 1:56:33 UTC+3 пользователь David Trowbridge 
написал:
>
> At the moment, the post-commit UI is supported for GitHub, GitLab, and SVN 
> repositories (as well as GitHub Enterprise and TFS when using Power Pack).
>
> Custom Git repositories are not yet supported for this.
>
> FYI, if this is a production instance, we highly recommend using MySQL or 
> Postgres instead of sqlite.
>
> -David
>
> On Thu, Sep 17, 2015 at 9:58 AM, <x64...@gmail.com <javascript:>> wrote:
>
>> Hi guys
>>
>> Could you please clarify which repository types are supported by "create 
>> from an existing commit" Web UI option?
>> For example, when creating a new review request on a demo website (
>> http://demo.reviewboard.org/r/new/) it is possible to specify a commit 
>> on a branch in selected repository. However, after configuring Git repo on 
>> my local installation, I cannot see the same option (see attached pictures 
>> below).
>>
>> According to documentation (
>> https://www.reviewboard.org/docs/manual/dev/users/review-requests/creating/
>> ):
>>
>> *> This feature is not available for all types of repositories. If you do 
>> not see the “Create from an existing commit” section of the page, you must 
>> use rbt post to post committed changes.*
>>
>> *> Once you select a supported repository, the bottom half of the “New 
>> Review Request” page will have a table labeled New Review Request for 
>> Committed Change. By default, commits are shown for a default branch (like 
>> “trunk” in Subversion or “master” in Git). In the header is a drop-down box 
>> which allows you to switch branches.*
>>
>> it seems that SVN and Git are supported, so I'm wondering if something 
>> could be wrong with my local setup.
>> My configuration:
>>
>>    - Review Board 2.5 RC1
>>    - Database: sqlite
>>    - Cache: filesystem
>>    - Webserver: lighttpd
>>
>> Another configuration I've tried is Bitnami's VirtualBox image (Review 
>> Board 2.0.20, same issue): 
>> https://bitnami.com/stack/reviewboard/virtual-machine
>>
>>
>>
>> <https://lh3.googleusercontent.com/-gsuXHOSMX3o/VfrvCLh1n2I/AAAAAAAAAAM/DiQMsihIoMc/s1600/local_vs_demo.png>
>>  
>> <https://lh3.googleusercontent.com/---Eq6XnH9Vw/Vfrw85K1eSI/AAAAAAAAAAY/h4SzqzGNa_w/s1600/duckmarines.png>
>>
>> -- 
>> Supercharge your Review Board with Power Pack: 
>> https://www.reviewboard.org/powerpack/
>> Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
>> https://rbcommons.com/
>> Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
>> --- 
>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
>> "reviewboard" group.
>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
>> email to reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>.
>> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>>
>
>

-- 
Supercharge your Review Board with Power Pack: 
https://www.reviewboard.org/powerpack/
Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
https://rbcommons.com/
Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to