When I click on "new review request" I see following logs in reviewboard:
...
[Mon May 16 01:17:46.025209 2016] [wsgi:error] [pid 19078] Before executing 
the git fetch statement:
[Mon May 16 01:17:46.025234 2016] [wsgi:error] [pid 19078] The path is: 
/data/sdlctools/reviewboard/repositories/git/test/batch_db/.git
[Mon May 16 01:17:46.676418 2016] [wsgi:error] [pid 19078] (0, 'Fetching 
origin')
[Mon May 16 01:17:46.676437 2016] [wsgi:error] [pid 19078] Done
[Mon May 16 01:17:46.679610 2016] [wsgi:error] [pid 19078] Before executing 
the git fetch statement:
[Mon May 16 01:17:46.679634 2016] [wsgi:error] [pid 19078] The path is: 
/data/sdlctools/reviewboard/repositories/git/enterprise/web-solutions/.git
[Mon May 16 01:17:47.339001 2016] [wsgi:error] [pid 19078] (0, 'Fetching 
origin')
..

Seems that it tries to do git fetch for all repositories and the Gateway 
timeout error occurs before these logs entries stop. Could this be an 
indicative of a problem?

Thanks for the help

On Saturday, May 14, 2016 at 3:59:43 PM UTC+5:30, Abhishek Choudhary wrote:
>
> This happens when loading the New Review Request page. browsing the 
> already created review requests works fine. I am using GIT repository which 
> is hosted on a  internal servers.
>
> Steps:
> Open dashboard page.
> Click on new review request button and the after waiting for about a 
> minute the gateway timeout error happens.
>
> On Saturday, May 14, 2016 at 2:21:26 AM UTC+5:30, Christian Hammond wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> At what point do you see this? When loading the New Review Request page, 
>> or browsing commits, or...? Can you walk through every step?
>>
>> Also, what type of repository, and where is it hosted?
>>
>> Christian
>>
>>
>> On Friday, May 13, 2016, Abhishek Choudhary <xab...@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I am seeing gateway timeout error with my reviewboard setup whenever i 
>>> try to create a new request using 'New Review Request 
>>> <http://reviewboard.nyc.deshaw.com/r/new/>' option. Dashboard loads up 
>>> pretty quickly and other functionalities are working fine. The problem 
>>> occurs with new request only.
>>>
>>> Server info:
>>> Apache/2.4.6 (Red Hat Enterprise Linux) OpenSSL/1.0.1e-fips 
>>> mod_auth_kerb/5.4 mod_wsgi/4.4.11 Python/2.7.11 Server
>>>
>>> I am not sure where to start looking for the issue. Has anyone seen this 
>>> error before?
>>>
>>> Please help!
>>>
>>> Thanks,
>>> Abhishek
>>>
>>> -- 
>>> Supercharge your Review Board with Power Pack: 
>>> https://www.reviewboard.org/powerpack/
>>> Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
>>> https://rbcommons.com/
>>> Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
>>> --- 
>>> You received this message because you are subscribed to the Google 
>>> Groups "reviewboard" group.
>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send 
>>> an email to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
>>> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>>>
>>
>>
>> -- 
>> -- 
>> Christian Hammond
>> President/CEO of Beanbag <https://www.beanbaginc.com/>
>> Makers of Review Board <https://www.reviewboard.org/>
>>
>>

-- 
Supercharge your Review Board with Power Pack: 
https://www.reviewboard.org/powerpack/
Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
https://rbcommons.com/
Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to