Hi,

If i am trying to launch reviews.testorg.com directly in browser.It is
showing URL blocked by our company.
I want this url should go on our private network.

Thanks,
Diganta

On Thu, Jul 14, 2016 at 10:23 AM, Diganta Kumar Sahoo <digantt...@gmail.com>
wrote:

> Hi,
>
> yes i restarted the server, and here the configuration below
>
> <VirtualHost *:80>
> ServerName reviews.testorg.com
> DocumentRoot "/var/www/reviews.testorg.com/htdocs"
>
> # Error handlers
> ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>
> WSGIPassAuthorization On
> WSGIScriptAlias "/" "/var/www/reviews.testorg.com/htdocs/reviewboard.wsgi/
> "
>
> <Directory "/var/www/reviews.testorg.com/htdocs">
> AllowOverride All
> Options -Indexes +FollowSymLinks
> Allow from all
> </Directory>
>
> # Prevent the server from processing or allowing the rendering of
> # certain file types.
> <Location "/media/uploaded">
> SetHandler None
> Options None
>
> AddType text/plain .html .htm .shtml .php .php3 .php4 .php5 .phps .asp
> AddType text/plain .pl .py .fcgi .cgi .phtml .phtm .pht .jsp .sh .rb
>
> <IfModule mod_php5.c>
> php_flag engine off
> </IfModule>
> </Location>
>
> # Alias static media requests to filesystem
> Alias /media "/var/www/reviews.testorg.com/htdocs/media"
> Alias /static "/var/www/reviews.testorg.com/htdocs/static"
> Alias /errordocs "/var/www/reviews.testorg.com/htdocs/errordocs"
> Alias /favicon.ico "/var/www/
> reviews.testorg.com/htdocs/static/rb/images/favicon.png"
> </VirtualHost>
>
> Thanks,
> Diganta
>
> On Thu, Jul 14, 2016 at 3:28 AM, Christian Hammond <
> christ...@beanbaginc.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> First, did you restart the web server after removing the file?
>>
>> If so, can you share the rest of your Apache configuration here?
>>
>> Thanks,
>>
>> Christian
>>
>> --
>> Christian Hammond
>> President/CEO of Beanbag <https://www.beanbaginc.com/>
>> Makers of Review Board <https://www.reviewboard.org/>
>>
>> On Wed, Jul 13, 2016 at 3:29 AM, Diganta Kumar Sahoo <
>> digantt...@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I installed reviewboard on my ubuntu machine.
>>>
>>> i removed 000-default from sites-enabled.But still it showing directory
>>> structure in the browser.
>>>
>>>
>>> Thanks,
>>> Diganta
>>>
>>> --
>>> Supercharge your Review Board with Power Pack:
>>> https://www.reviewboard.org/powerpack/
>>> Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons:
>>> https://rbcommons.com/
>>> Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
>>> ---
>>> You received this message because you are subscribed to the Google
>>> Groups "reviewboard" group.
>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
>>> an email to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
>>> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>>>
>>
>> --
>> Supercharge your Review Board with Power Pack:
>> https://www.reviewboard.org/powerpack/
>> Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons:
>> https://rbcommons.com/
>> Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
>> ---
>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
>> "reviewboard" group.
>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
>> email to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
>> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>>
>
>
>
> --
> Thanks,
> Diganta
>



-- 
Thanks,
Diganta

-- 
Supercharge your Review Board with Power Pack: 
https://www.reviewboard.org/powerpack/
Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
https://rbcommons.com/
Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to