-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/45056/#review125100
-----------------------------------------------------------


Ship it!




Ship It!

- Robert Levas


On March 18, 2016, 6:31 p.m., Shantanu Mundkur wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/45056/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated March 18, 2016, 6:31 p.m.)
> 
> 
> Review request for Ambari, Oliver Szabo and Robert Levas.
> 
> 
> Bugs: AMBARI-15454
>     https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-15454
> 
> 
> Repository: ambari
> 
> 
> Description
> -------
> 
> hBlueprint install using config_recommendation strategy seems to hang for a 
> long time (couple of hours?) and ends up logging exceptions continually to 
> ambari-server.log. At the same time many hundreds of directories are seen 
> getting created under /var/run/ambari-server/stack-recommendations (I have 
> seen above 800-900). If you keep it running eventually the cluster install 
> seems to start but fails miserably at least during the start and some of it 
> makes obvious that configuration recommendations were NOT applied. You see 
> errors during startup that hint that options used for JVM (For Datanode etc) 
> were unreasonable.
> 
> Note that both the blueprint and cluster templates used empty configurations. 
> Example:
> 
> .
> .
>    "configurations" : [],
>    "host_groups": [
>     {
>      "name": "host-group-1",
>      "configurations" : [],
>      "cardinality" : "1",
>      "components": [
>       { "name": "APP_TIMELINE_SERVER" },
>       { "name": "DATANODE" },
>       { "name": "FALCON_CLIENT" },
>       { "name": "FALCON_SERVER" },
>       { "name": "FLUME_HANDLER" },
>       { "name": "HBASE_CLIENT" },
>       { "name": "HBASE_MASTER" },
>       { "name": "HBASE_REGIONSERVER" },
> .
> .
> .
> 
> Teh cluster template was:
> {     
>     "blueprint": "1node",
>     "config_recommendation_strategy" : "ONLY_STACK_DEFAULTS_APPLY",
>     "default_password": "myPassword1",
>     "host_groups": [
>         {
>             "name": "host-group-1",
>             "hosts": [
>                 {
>                     "fqdn": "mynode.ibm.com"
>                 }
>             ]
>         }
>     ] 
> }
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   
> ambari-server/src/main/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/BlueprintConfigurationProcessor.java
>  f5e7578 
>   
> ambari-server/src/test/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/BlueprintConfigurationProcessorTest.java
>  68d5755 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/45056/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> 1) ambari-server unit tests
> 
> Results :
> 
> Tests run: 3968, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 33
> 2) Added unit test to 
> ambari-server/src/test/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/BlueprintConfigurationProcessorTest.java
>        
> 3) Deployed clusters 1-5 nodes specifying "config_recommendation_strategy" : 
> "ONLY_STACK_DEFAULTS_APPLY"
> 
> 
> Thanks,
> 
> Shantanu Mundkur
> 
>

Reply via email to