RE: NGINX Config

2017-10-03 Thread David Ringsmuth via 4D_Tech
: Paul Dennis via 4D_Tech Sent: Tuesday, October 3, 2017 2:16 AM To: 4d_tech@lists.4d.com Cc: Paul Dennis Subject: Re: NGINX Config RE: Note if you enable 443 and ssl for any server you must have a cert for all servers listening on 443 you cant mix them up. To Clarify I use nginx on windows

Re: NGINX Config

2017-10-03 Thread Paul Dennis via 4D_Tech
RE: Note if you enable 443 and ssl for any server you must have a cert for all servers listening on 443 you cant mix them up. To Clarify I use nginx on windows and linux in a hyper v vm to proxy to our different internal servers for web, testing etc. Each ssl is tied to a domain however if you

RE: NGINX Config

2017-10-02 Thread Epperlein, Lutz (agendo) via 4D_Tech
/ -- > -Original Message- > From: 4D_Tech [mailto:4d_tech-boun...@lists.4d.com] On Behalf Of Doug Hall via > 4D_Tech > Sent: Monday, October 2, 2017 5:31 PM > To: 4D iNug Technical <4d_tech@lists.4d.com> > Cc: Doug Hall <doughall...@gmail.com> > Subject: Re: NGINX Confi

Re: NGINX Config

2017-10-02 Thread Doug Hall via 4D_Tech
RE: Note if you enable 443 and ssl for any server you must have a cert for all servers listening on 443 you cant mix them up. We only have the one physical server (running 4D in remote mode). You aren't talking about the different domains being served from that one machine are you? SSL

Re: NGINX Config

2017-10-02 Thread Paul Dennis via 4D_Tech
Hello Jason, I ve been doing this for years my config is simpler. Dont understand why you need to define the upstream and rewrite for a simple proxy. I just have a server block (nginx jargon) as follows. server { listen 443 ssl; server_name

Re: NGINX Config

2017-09-29 Thread Doug Hall via 4D_Tech
ll get the same page with both requests, then > you > know something is messed up with the NGINX config. > > Good luck! > Jason > > > > -- > Sent from: http://4d.1045681.n5.nabble.com/4D-Tech-f1376241.html > ***

Re: NGINX Config

2017-09-29 Thread JasonH via 4D_Tech
, and then name2 to a totally different server. If that works, then you're configuring NGINX correctly and 4D / Active4D is mis-configured. If you still get the same page with both requests, then you know something is messed up with the NGINX config. Good luck! Jason -- Sent from: http://4d

RE: NGINX Config

2017-09-29 Thread David Ringsmuth via 4D_Tech
Doug, Post this to: https://forum.nginx.org/ David Ringsmuth From: Doug Hall via 4D_Tech Sent: Friday, September 29, 2017 12:28 PM To: 4D iNug Technical Cc: Doug Hall Subject: Re: NGINX Config I am having some problems with my Nginx reverse proxy. I'm running 4Dv15, and Active4D 6.4r3, using

Re: NGINX Config

2017-09-29 Thread Doug Hall via 4D_Tech
I am having some problems with my Nginx reverse proxy. I'm running 4Dv15, and Active4D 6.4r3, using the 4D server shell. I have successfully configured two web roots in Active4D, which run on the same 4D Web Client, on port 8010. I have two different host names which are pointed to the same IP