Re: [asterisk-users] Blind Transfer not working - 1.4.38

2011-01-14 Thread Ishfaq Malik
This is a heads up to everyone Apparently this is a known but in the latest version on asterisk 1.4, 1.6 and 1.8 http://www.freepbx.org/forum/freepbx/users/transfer-bug-on-asterisk-1-4-38-1-6-2-15-and-1-8-0-1 https://issues.asterisk.org/view.php?id=18185 On Thu, 2011-01-06 at 13:10 +,

Re: [asterisk-users] Blind Transfer not working - 1.4.38

2011-01-14 Thread Mike
[mailto:asterisk-users-boun...@lists.digium.com] On Behalf Of Ishfaq Malik Sent: Friday, January 14, 2011 9:55 AM To: Asterisk Users Mailing List - Non-Commercial Discussion Subject: Re: [asterisk-users] Blind Transfer not working - 1.4.38 This is a heads up to everyone Apparently this is a known

Re: [asterisk-users] Blind Transfer not working - 1.4.38

2011-01-06 Thread Ishfaq Malik
On Wed, 2011-01-05 at 15:47 +, Ishfaq Malik wrote: Hi We've been running asterisk 1.4.17 (deb package) in a production environment for some while now and are finally taken the plunge to update to 1.4.38 (Ubuntu servers). All of this is using the RealTime Architecture I have upgraded

[asterisk-users] Blind Transfer not working - 1.4.38

2011-01-05 Thread Ishfaq Malik
Hi We've been running asterisk 1.4.17 (deb package) in a production environment for some while now and are finally taken the plunge to update to 1.4.38 (Ubuntu servers). All of this is using the RealTime Architecture I have upgraded the asterisk version in one of our test environments and blind