Re: [asterisk-users] Failed SIP registration kicks registered device off?

2011-01-12 Thread James Lamanna
HI Ye, On Mon, Jan 10, 2011 at 10:04 AM, Ye Liu jaux...@gmail.com wrote: Hi folks, I'm currently running a modified version of Asterisk 1.6.1.1, I observed an unexpected behavior of my system today: 1. SIP device A successfully registered extension 100; 2. SIP device B tried to register

Re: [asterisk-users] Failed SIP registration kicks registered device off?

2011-01-12 Thread Kevin P. Fleming
On 01/12/2011 10:07 AM, James Lamanna wrote: HI Ye, On Mon, Jan 10, 2011 at 10:04 AM, Ye Liujaux...@gmail.com wrote: Hi folks, I'm currently running a modified version of Asterisk 1.6.1.1, I observed an unexpected behavior of my system today: 1. SIP device A successfully registered

Re: [asterisk-users] Failed SIP registration kicks registered device off?

2011-01-12 Thread Roger Burton West
On Wed, Jan 12, 2011 at 10:13:22AM -0600, Kevin P. Fleming wrote: His point is valid though... A's registration should not have been overwritten until B *successfully* registered. A failed attempt to register should have no effect on the existing registration. Indeed, the avenue for a

[asterisk-users] Failed SIP registration kicks registered device off?

2011-01-10 Thread Ye Liu
Hi folks, I'm currently running a modified version of Asterisk 1.6.1.1, I observed an unexpected behavior of my system today: 1. SIP device A successfully registered extension 100; 2. SIP device B tried to register extension 100 but with wrong password, so registration failed; 3. A then showed