Re: [beagleboard] ASI USB camera not recognized as camera on Debian 9.3 (or any older) image

2018-02-14 Thread John Duddy
Yes it is. On Wed, Feb 14, 2018 at 12:11 PM, Robert Nelson wrote: > On Wed, Feb 14, 2018 at 11:35 AM, wrote: > > I have a camera from ASI (178MM) that I want to use. When I plug it in, > it > > shows up in lsusb but /dev/video0 is not created. I can

Re: [beagleboard] ASI USB camera not recognized as camera on Debian 9.3 (or any older) image

2018-02-14 Thread jduddy
Yes, it is. On Wednesday, February 14, 2018 at 12:12:42 PM UTC-8, RobertCNelson wrote: > > On Wed, Feb 14, 2018 at 11:35 AM, > wrote: > > I have a camera from ASI (178MM) that I want to use. When I plug it in, > it > > shows up in lsusb but /dev/video0 is not created. I

Re: [beagleboard] ASI USB camera not recognized as camera on Debian 9.3 (or any older) image

2018-02-14 Thread Robert Nelson
On Wed, Feb 14, 2018 at 11:35 AM, wrote: > I have a camera from ASI (178MM) that I want to use. When I plug it in, it > shows up in lsusb but /dev/video0 is not created. I can talk to it to set > parameters but obviously image capture does not work. > > I brought in an old

[beagleboard] ASI USB camera not recognized as camera on Debian 9.3 (or any older) image

2018-02-14 Thread jduddy
I have a camera from ASI (178MM) that I want to use. When I plug it in, it shows up in lsusb but /dev/video0 is not created. I can talk to it to set parameters but obviously image capture does not work. I brought in an old Microsoft webcam, plugged it in, and it works, so it's not a hardware