Re: SIGSEGV: rl_redisplay: Directory with EM Dash

2018-02-02 Thread Kieran Grant
> I'm Re-sending using bashbug (though sent through Thunderbird :/) after I've > subscribed to mailing-list, appears my first message didn't go through Nope, I was wrong. :/ Just was very much delayed

Re: SIGSEGV: rl_redisplay: Long Directory Name with EM Dash character in Graphical Terminal

2018-02-02 Thread Kieran Grant
He he, I love that on the mailing list archive it replaces my host details with "address@hidden", kinda ruins the calculations though... and it is in my screenshots. :D

SIGSEGV: rl_redisplay: Long Directory Name with EM Dash character in Graphical Terminal

2018-02-01 Thread Kieran Grant
Hi All, Found an interesting bug today, GNU bash, version 4.4.18(4)-release (x86_64-unknown-linux-gnu) When running in a graphical terminal (xterm, mate-terminal, gnome-terminal) set to 80x24. I get a SIGSEGV in rl_redisplay doing the following: (Haven't managed to do it on a Virtual Console)

SIGSEGV: rl_redisplay: Directory with EM Dash

2018-02-01 Thread Kieran Grant
Hi, I'm Re-sending using bashbug (though sent through Thunderbird :/) after I've subscribed to mailing-list, appears my first message didn't go through Configuration Information [Automatically generated, do not change]: Machine: x86_64 OS: linux-gnu Compiler: gcc Compilation CFLAGS:

Re: SIGSEGV: rl_redisplay: Long Directory Name with EM Dash character in Graphical Terminal

2018-02-04 Thread Kieran Grant
Yep, that solved it :D On 05/02/18 07:53, Chet Ramey wrote: > On 2/2/18 8:57 PM, Kieran Grant wrote: >> On 03/02/18 00:25, Chet Ramey wrote: >>> I can't reproduce it on Mac OS X or Red Hat, even when using the Debian >>> prompt. What is your $PS1? (The value of `prom