[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-19 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #14 from Konstantin J. Chernov --- Yann, unfortunately, it's not working :( And it's not sending 100-Continue at all. {code} POST /service/endpoint HTTP/1.1 Host: host:port Content-Type: text/plain Content-Length: 1 Expect: 100

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-19 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 Yann Ylavic changed: What|Removed |Added Attachment #36838|0 |1 is obsolete

[Bug 63866] Rewrite rule for root URL path (/) matches and proxies request, but END flag is ignored and mod_dir issues sub-requests for index files

2019-10-18 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63866 --- Comment #1 from Angelov --- Also, using the (NS|nosubreq) flag somehow prevents the proxy request from being sent. This happens only when internal sub-requests follow the initial request. The log shows "go-ahead with proxy re

[Bug 63866] New: Rewrite rule for root URL path (/) matches and proxies request, but END flag is ignored and mod_dir issues sub-requests for index files

2019-10-18 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63866 Bug ID: 63866 Summary: Rewrite rule for root URL path (/) matches and proxies request, but END flag is ignored and mod_dir issues sub-requests for index files Product

[Bug 63839] DeflateBufferSize has no effect on Content-Length header, docs say it should

2019-10-18 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63839 Michael Schlenker changed: What|Removed |Added Status|NEW |RESOLVED Resolution

[Bug 63839] DeflateBufferSize has no effect on Content-Length header, docs say it should

2019-10-18 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63839 --- Comment #2 from Joe Orton --- You could try inserting the BUFFER output filter before mod_deflate AddOutputFilterByType BUFFER;DEFLATE text/html if that fixes the problem it's a problem in how mod_wsgi generates content, you may need

[Bug 63839] DeflateBufferSize has no effect on Content-Length header, docs say it should

2019-10-18 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63839 Joe Orton changed: What|Removed |Added OS||All --- Comment #1 from Joe Orton

[Bug 63863] New: OutputFilter of Includes AND Deflate results in browser failing to load response body

2019-10-17 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63863 Bug ID: 63863 Summary: OutputFilter of Includes AND Deflate results in browser failing to load response body Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: PC

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #12 from Konstantin J. Chernov --- Yann, thank you very much for the detailed explanation and for the patch. First of all, I finally reproduced the issue, and you were right that it was caused by a per-request content filter

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #11 from Yann Ylavic --- I meant the first request in "ho1.txt", not the one from your "openssl s_client". This first request in "ho1.txt" is sent with both the header and body at the same time (and

[Bug 63854] Failure to compile httpd 2.4.41 on RHEL 6.10

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63854 --- Comment #4 from nv5...@att.com --- In the end, the following worked: ./configure \ --prefix=/sites/www-site/att/httpd-2.4.41 \ --enable-modules="all" \ --enable-mods-shared="all" \ --enable-authn-file \

[Bug 63854] Failure to compile httpd 2.4.41 on RHEL 6.10

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63854 --- Comment #3 from nv5...@att.com --- below we can see the location of the ldap library and the required "ldap_init" definition: [build@ecombuild03 httpd-2.4.41]$ ls -l /sites/utils/lib/libldap.so lrwxrwxrwx 1 build build 37 Oc

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #10 from Konstantin J. Chernov --- Thanks, I'll try to recompile/install on test env tomorrow (and hopefully get it into prod a week later) to see if anything changes. I'll also try to reproduce this issue several times during

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #9 from Yann Ylavic --- Created attachment 36838 --> https://bz.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=36838=edit Send 100-continue (if needed) when spooling the request body OK, mod_proxy blocks on spooling the request b

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #8 from Konstantin J. Chernov --- No, that env var was not set (all setenv's used are in the first comment). Isn't it supposed to be suppressing the 100-continue in response to the client? In this case, the Apache is not making

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #7 from Yann Ylavic --- Possibly you had some "SetEnv proxy-interim-response" policy configured on the original attempt but not on the following ones? -- You are receiving this mail because: You are the assignee f

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #6 from Konstantin J. Chernov --- Created attachment 36837 --> https://bz.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=36837=edit Fourth attempt (same settings as in ho1.txt, with ping parameter on BM) -- issue is not reproducing A

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #5 from Konstantin J. Chernov --- Some magic is definitely happening here. I was unable to reproduce this issue 12 hours after report. No changes were made to tomcat or apache during this time. I've added two attachments: ho1.txt

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #4 from Konstantin J. Chernov --- Created attachment 36836 --> https://bz.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=36836=edit Third attempt (same log settings as in ho1.txt) - issue is not reproducing -- You are receiv

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #3 from Konstantin J. Chernov --- Created attachment 36835 --> https://bz.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=36835=edit Second attempt (full trace7), issue is not reproducing -- You are receiving this mail because:

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #2 from Konstantin J. Chernov --- Created attachment 36834 --> https://bz.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=36834=edit Original attempt, where the issue is shown -- You are receiving this mail because: You are the assig

[Bug 63855] Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 --- Comment #1 from Yann Ylavic --- Could you please provide the error_log of the transaction with LogLevel trace7? -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63628] Support specifying the http status codes to be considered by ProxyErrorOverride

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63628 --- Comment #2 from Martin Drößler --- We're still blocked with our migration-project, due to this feature being missing. Any idea on when we can expect a response? -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63854] Failure to compile httpd 2.4.41 on RHEL 6.10

2019-10-16 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63854 --- Comment #2 from Ruediger Pluem --- --with-ldap does not have a path set unlike your other --with-something options -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63855] New: Regression in handling 100-continue after PR 60330

2019-10-15 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63855 Bug ID: 63855 Summary: Regression in handling 100-continue after PR 60330 Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: Sun OS: Solaris Status: NEW

[Bug 63854] Failure to compile httpd 2.4.41 on RHEL 6.10

2019-10-15 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63854 --- Comment #1 from nv5...@att.com --- Relevant lines from /build/httpd-2.4.41/srclib/apr-util/include/apr_ldap_init.h 139: APU_DECLARE_LDAP(int) apr_ldap_init(apr_pool_t *pool, 140:LDAP **ldap, 141

[Bug 63854] New: Failure to compile httpd 2.4.41 on RHEL 6.10

2019-10-15 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63854 Bug ID: 63854 Summary: Failure to compile httpd 2.4.41 on RHEL 6.10 Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: PC OS: Mac OS X 10.1 Status: NEW

[Bug 38965] mod_authnz_ldap compile problem. Without it I get HTTPD compile clean

2019-10-15 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38965 nv5...@att.com changed: What|Removed |Added CC||nv5...@att.com -- You are receiving

[Bug 53099] Allow multiple values in RemoteIPHeader

2019-10-15 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=53099 --- Comment #8 from Christophe JAILLET --- RemoteIPHeader still accepts only one parameter, so no, it is still not possible. (read: patches welcome :) ) -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63840] mod_headers sends duplicate headers with 413 status code

2019-10-15 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63840 --- Comment #1 from Luca Toscano --- Hi Mark, http://svn.apache.org/r1832092 is only in trunk but it could help. Any chance that you could rebuild your httpd with the patch and report back if it fixes the issue? -- You are receiving

[Bug 28657] mod_negotiation should not store Content-Location header as an error header

2019-10-15 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28657 --- Comment #78 from John Truax --- I am amazed to read this article. How hard struggled writter,I really appreciate your effort. https://oneworldrental.sg/epos-kit-hire -- You are receiving this mail because: You are the assignee

[Bug 53099] Allow multiple values in RemoteIPHeader

2019-10-14 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=53099 --- Comment #7 from Artem Russakovskii --- It's been 7 years and the bug is still open - is it really still not possible to use multiple headers? -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63844] Not yet able to fix NFL Bug

2019-10-14 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63844 Christophe JAILLET changed: What|Removed |Added Resolution|--- |INVALID Status|NEW

[Bug 63844] New: Not yet able to fix NFL Bug

2019-10-14 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63844 Bug ID: 63844 Summary: Not yet able to fix NFL Bug Product: Apache httpd-test Version: unspecified Hardware: PC URL: https://superbowl2020updates.com/ Status: NEW

[Bug 63307] apxs gives "use of uninitialized value in concatenation" error

2019-10-14 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63307 --- Comment #3 from Reshma V Kumar --- Once the build is successful and the package is installed, executing the following command gives the warning # /opt/freeware/bin/apxs -q libexecdir Use of uninitialized value in concatenation

Bug report for Apache httpd-2 [2019/10/13]

2019-10-13 Thread bugzilla
+---+ | Bugzilla Bug ID | | +-+ | | Status: UNC=Unconfirmed NEW=New ASS=Assigned

[Bug 63840] New: mod_headers sends duplicate headers with 413 status code

2019-10-12 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63840 Bug ID: 63840 Summary: mod_headers sends duplicate headers with 413 status code Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: PC OS: Linux

[Bug 58158] Not honoring HTTP spec with regard to Accept-Encoding

2019-10-11 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=58158 Christophe JAILLET changed: What|Removed |Added Keywords||FixedInTrunk --- Comment #5 from

[Bug 58158] Not honoring HTTP spec with regard to Accept-Encoding

2019-10-11 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=58158 --- Comment #4 from Christophe JAILLET --- Tests added in r1868312. -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug. - To unsubscribe, e-mail: bugs

[Bug 63839] New: DeflateBufferSize has no effect on Content-Length header, docs say it should

2019-10-11 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63839 Bug ID: 63839 Summary: DeflateBufferSize has no effect on Content-Length header, docs say it should Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: PC

[Bug 63503] Reverse proxy server - SIGSEGV

2019-10-11 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63503 --- Comment #29 from Ruediger Pluem --- Committed to trunk as r1868294, r1868295 and r1868296. -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63503] Reverse proxy server - SIGSEGV

2019-10-11 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63503 --- Comment #28 from Don Poitras --- Good news! We were able to reproduce the error, applied the patch, re-ran the test and saw no error messages and no core files. We're satisfied that this fix will work for us and we'll include in our next

[Bug 62726] SetOutputFilter using lua is unstable

2019-10-11 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=62726 Frank changed: What|Removed |Added Status|NEEDINFO|NEW --- Comment #3 from Frank --- Ops I

[Bug 62726] SetOutputFilter using lua is unstable

2019-10-11 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=62726 --- Comment #2 from Frank --- Sure LuaCodeCache never removes the crashes, but up to my understanding now the lua-code is getting compiled everytime a request comes in. That def. not want I was dreaming of -- You are receiving

[Bug 63834] New: "a" , "i" command get error on mod_sed

2019-10-10 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63834 Bug ID: 63834 Summary: "a" , "i" command get error on mod_sed Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: PC OS: Linux Status: NE

[Bug 58158] Not honoring HTTP spec with regard to Accept-Encoding

2019-10-10 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=58158 Christophe JAILLET changed: What|Removed |Added Keywords|MassUpdate | --- Comment #3 from Christophe

[Bug 63795] mod_proxy_balancer: disabling balancer member often results in "AH01114: HTTP: failed to make connection to backend"

2019-10-09 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63795 --- Comment #1 from Codeweavers Infrastructure --- Reproduced on Debian 10 (2.4.38-3+deb10u1) -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63503] Reverse proxy server - SIGSEGV

2019-10-09 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63503 --- Comment #27 from Don Poitras --- Ruediger, Yes, we are trying to test the patch. We needed to update to 2.4.41 to address open CVE's at 2.4.39 and we're getting errors that we hadn't seen before (this is before applying your patch), so

[Bug 63503] Reverse proxy server - SIGSEGV

2019-10-09 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63503 --- Comment #26 from Ruediger Pluem --- (In reply to Ruediger Pluem from comment #23) > I will attach 2 patches in a second. They are both against trunk. > 63503_revert_r1865938_r1865944.diff will revert the changes already done in &

[Bug 62357] Proxy hanging at reslist lock (pthread_mutex_lock / pthread_cond_signal)

2019-10-09 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=62357 --- Comment #4 from Antoine Prevosto --- Hi, We are currently using the 2.4.39 version, and we have not faced the problem for a while. But we have moved now our HTTP routing to another infrastructure (F5), so the traffic on our Apache HTTP

[Bug 58158] Not honoring HTTP spec with regard to Accept-Encoding

2019-10-08 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=58158 Erwan Legrand changed: What|Removed |Added Resolution|LATER |--- Status|RESOLVED

[Bug 60846] PR34014 / r903052 changed date format for autoindex

2019-10-07 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=60846 Deanna Williams changed: What|Removed |Added Keywords|PatchAvailable | --- Comment #22 from Deanna

[Bug 62497] Make r.ap_auth_type writable

2019-10-07 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=62497 --- Comment #5 from Michael Osipov --- PR 63 is obsolete because trunk has been modified too much. A new PR has been created: https://github.com/apache/httpd/pull/67 -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

Bug report for Apache httpd-2 [2019/10/06]

2019-10-06 Thread bugzilla
+---+ | Bugzilla Bug ID | | +-+ | | Status: UNC=Unconfirmed NEW=New ASS=Assigned

[Bug 63806] Missing closing parenthesis in error message about excessive whitespaces in request

2019-10-05 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63806 Christophe JAILLET changed: What|Removed |Added Status|NEW |RESOLVED Resolution

[Bug 63806] Missing closing parenthesis in error message about excessive whitespaces in request

2019-10-05 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63806 --- Comment #2 from Christian Bartolomäus --- For the record: I first tried to submit the following PR via github, but it looks like that has been closed: https://github.com/apache/httpd/pull/62 -- You are receiving this mail because: You

[Bug 63806] Missing closing parenthesis in error message about excessive whitespaces in request

2019-10-05 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63806 Christian Bartolomäus changed: What|Removed |Added Keywords||PatchAvailable -- You

[Bug 63806] Missing closing parenthesis in error message about excessive whitespaces in request

2019-10-05 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63806 --- Comment #1 from Christian Bartolomäus --- Created attachment 36808 --> https://bz.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=36808=edit Add missing closing parenthesis in error message -- You are receiving this mail because:

[Bug 63806] New: Missing closing parenthesis in error message about excessive whitespaces in request

2019-10-05 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63806 Bug ID: 63806 Summary: Missing closing parenthesis in error message about excessive whitespaces in request Product: Apache httpd-2 Version: 2.4-HEAD Hardware: PC

[Bug 48880] error on make

2019-10-04 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=48880 Christophe JAILLET changed: What|Removed |Added Status|REOPENED|RESOLVED Resolution

[Bug 63803] Cannot assign requested address: AH00056: connect to listener on [::]:80

2019-10-04 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63803 --- Comment #4 from Reindl Harald --- it's ineed the combination of "RestrictAddressFamilies=AF_INET AF_INET6 AF_LOCAL AF_UNIX" with "Listen 80" instead of "Listen 0.0.0:80" and i don't get why i should run out o

[Bug 63803] Cannot assign requested address: AH00056: connect to listener on [::]:80

2019-10-04 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63803 --- Comment #3 from Joe Orton --- (In reply to Reindl Harald from comment #1) > forgot to mention: that happens only under load Probably you're just running out of ports then. -- You are receiving this mail because: You are the assig

[Bug 63803] Cannot assign requested address: AH00056: connect to listener on [::]:80

2019-10-04 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63803 --- Comment #2 from Joe Orton --- RestrictAddressFamilies=AF_INET AF_INET6 AF_LOCAL AF_UNIX Remove it and try again. -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63803] Cannot assign requested address: AH00056: connect to listener on [::]:80

2019-10-04 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63803 --- Comment #1 from Reindl Harald --- forgot to mention: that happens only under load -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63803] New: Cannot assign requested address: AH00056: connect to listener on [::]:80

2019-10-04 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63803 Bug ID: 63803 Summary: Cannot assign requested address: AH00056: connect to listener on [::]:80 Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: PC OS

[Bug 63797] httpd 2.4.41 does not handle large CGI PIPES output correctly.

2019-10-04 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63797 Joe Orton changed: What|Removed |Added Status|NEW |RESOLVED Resolution

[Bug 63800] HTTP 403 instead of HTTP 401 in RequireAll

2019-10-03 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63800 --- Comment #4 from golden...@mail.ru --- *I meant: "[Negative] Require directive has no effect in directive." -- You are receiving this mail because: You are the assignee f

[Bug 63800] HTTP 403 instead of HTTP 401 in RequireAll

2019-10-03 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63800 --- Comment #3 from golden...@mail.ru --- (In reply to Christophe JAILLET from comment #2) > Hi, untested, but does: > > >Require valid-user > > Require not valid-user > Require env SMTH > &

[Bug 63800] HTTP 403 instead of HTTP 401 in RequireAll

2019-10-03 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63800 --- Comment #2 from Christophe JAILLET --- Hi, untested, but does: Require valid-user Require not valid-user Require env SMTH would do what you are looking for ? -- You are receiving this mail because: You

[Bug 58197] apr-util-1.5.4 build against openldap - "could not find an LDAP library"

2019-10-03 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=58197 --- Comment #1 from Michael Felt --- This has been around - for a long time - yet I believe I have a solution. Just have not figured out where to include it (in m4 or a .in file). The key issue for AIX is that the SSL and CRYPTO libraries

[Bug 63797] httpd 2.4.41 does not handle large CGI PIPES output correctly.

2019-10-03 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63797 --- Comment #4 from Don't show my email --- Fedoras fix is confirmed. -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug. - To unsubscribe, e-mail

[Bug 63796] I keep getting a lot of "worker XXXXXX shared|local already intialized" log entries when debug level logging is enabled for the proxy module

2019-10-03 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63796 Milen Kirilov changed: What|Removed |Added OS||All -- You are receiving this mail

[Bug 63797] httpd 2.4.41 does not handle large CGI PIPES output correctly.

2019-10-03 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63797 --- Comment #3 from Joe Orton --- OP suggests in the downstream Fedora bug this is fixed by r1867882 -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63800] HTTP 403 instead of HTTP 401 in RequireAll

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63800 --- Comment #1 from golden...@mail.ru --- I bet it should have been (line 772): ```c if (child_result == AUTHZ_DENIED || child_result == AUTHZ_DENIED_NO_USER) { ``` Instead of: ```c if (child_result == AUTHZ_DENIED) { ``` -- You

[Bug 63800] New: HTTP 403 instead of HTTP 401 in RequireAll

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63800 Bug ID: 63800 Summary: HTTP 403 instead of HTTP 401 in RequireAll Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: Other OS: Linux Status: NEW

[Bug 63797] httpd 2.4.41 does not handle large CGI PIPES output correctly.

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63797 Simon Gauthier changed: What|Removed |Added CC||sgauth...@sram.qc.ca -- You

[Bug 63797] httpd 2.4.41 does not handle large CGI PIPES output correctly.

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63797 --- Comment #2 from Simon Gauthier --- +1 on this bug. I have a Python script writing to stdout, and Apache seems to stop reading after about 95 KB on as low as 103 KB total. From my script's point of view, it's hanging on the call to write

[Bug 63799] New: X-Forwarded-Host is a concatenated list instead of containing one host

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63799 Bug ID: 63799 Summary: X-Forwarded-Host is a concatenated list instead of containing one host Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: All OS

[Bug 63798] New: mod_headers-directives configured via .htaccess are being ignored with Action-invoked CGI scripts

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63798 Bug ID: 63798 Summary: mod_headers-directives configured via .htaccess are being ignored with Action-invoked CGI scripts Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.38 Hardware

[Bug 63437] MergeSlashes option breaks protocol specifier in URIs

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63437 --- Comment #8 from Thomas Jarosch --- I looked around our module's git history and we're using r->uri since 2003 without any issue in this "proxy filter" module chained after mod_proxy_http. The forward proxy is running in an

[Bug 63797] httpd 2.4.41 does not handle large CGI PIPES output correctly.

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63797 Joe Orton changed: What|Removed |Added Version|2.4.41 |2.5-HEAD --- Comment #1 from Joe Orton

[Bug 63787] List of Perl tests failing

2019-10-02 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63787 --- Comment #4 from Luca Toscano --- (In reply to Christophe JAILLET from comment #3) > Amazing but wrong. > > in fact, nothing is run. It just finds the file and returns it as is. Ouch, I got carried by enthusiasm too soon :)

[Bug 63787] List of Perl tests failing

2019-10-01 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63787 Christophe JAILLET changed: What|Removed |Added Resolution|FIXED |--- Status|RESOLVED

[Bug 63797] New: httpd 2.4.41 does not handle large CGI PIPES output correctly.

2019-10-01 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63797 Bug ID: 63797 Summary: httpd 2.4.41 does not handle large CGI PIPES output correctly. Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: PC URL: https

[Bug 63787] List of Perl tests failing

2019-10-01 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63787 Luca Toscano changed: What|Removed |Added Resolution|--- |FIXED Status|NEW

[Bug 63796] New: I keep getting a lot of "worker XXXXXX shared|local already intialized" log entries when debug level logging is enabled for the proxy module

2019-10-01 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63796 Bug ID: 63796 Summary: I keep getting a lot of "worker XX shared|local already intialized" log entries when debug level logging is enabled for the pr

[Bug 63795] mod_proxy_balancer: disabling balancer member often results in "AH01114: HTTP: failed to make connection to backend"

2019-10-01 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63795 jamessto...@codeweavers.net changed: What|Removed |Added CC||jamessto

[Bug 63795] New: mod_proxy_balancer: disabling balancer member often results in "AH01114: HTTP: failed to make connection to backend"

2019-10-01 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63795 Bug ID: 63795 Summary: mod_proxy_balancer: disabling balancer member often results in "AH01114: HTTP: failed to make connection to backend" Product: Apac

[Bug 63787] List of Perl tests failing

2019-09-30 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63787 --- Comment #1 from Christophe JAILLET --- (In reply to Luca Toscano from comment #0) > 1) > t/filter/case.t . 1/4 # Failed test 2 in t/filter/case.t > at line 39 fail #2 > t/filter/case.t

[Bug 63787] New: List of Perl tests failing

2019-09-30 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63787 Bug ID: 63787 Summary: List of Perl tests failing Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.41 Hardware: PC OS: Linux Status: NEW Severity: normal

[Bug 28657] mod_negotiation should not store Content-Location header as an error header

2019-09-29 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28657 --- Comment #77 from rifko --- https://www.highheels-dk.com https://www.korkokengat-saappaat.com https://www.hoga-klackar.com https://www.saltos-altos.com https://www.highheels-no.com https://www.obuwie-buty.com https://www.vysoke-podpatky.com

[Bug 63784] New: Apachectl configtest doesn't warn on use of curly quotes

2019-09-29 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63784 Bug ID: 63784 Summary: Apachectl configtest doesn't warn on use of curly quotes Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.6 Hardware: PC OS: Linux

[Bug 40592] flood: corrupt output with report_relative_times

2019-09-29 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40592 --- Comment #5 from rahul singh --- Thanks a lot for sharing kind of information. Your article provide such a great information with good knowledge https://www.bhagwanphotos.com/2019/08/maa-durga-images-wallpapers.html Here we would like

[Bug 63783] New: Apachectl configtest did not warn on a configuration error

2019-09-29 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63783 Bug ID: 63783 Summary: Apachectl configtest did not warn on a configuration error Product: Apache httpd-2 Version: 2.4.6 Hardware: PC OS: Linux

Bug report for Apache httpd-2 [2019/09/29]

2019-09-29 Thread bugzilla
+---+ | Bugzilla Bug ID | | +-+ | | Status: UNC=Unconfirmed NEW=New ASS=Assigned

[Bug 63780] All Me

2019-09-28 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63780 Frank changed: What|Removed |Added Status|NEW |RESOLVED Resolution

[Bug 63780] New: All Me

2019-09-28 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63780 Bug ID: 63780 Summary: All Me Product: Apache httpd-test Version: unspecified Hardware: PC OS: Linux Status: NEW Severity: normal Priority

[Bug 28657] mod_negotiation should not store Content-Location header as an error header

2019-09-27 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28657 --- Comment #76 from jones510 --- nice and great to see the cool informative updates from here and can be useful https://trainsrunningstatus.live -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 28657] mod_negotiation should not store Content-Location header as an error header

2019-09-27 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28657 --- Comment #75 from jones510 --- nice and great to see the cool informative updates from here and can be useful https://trainsrunningstatus.live -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

[Bug 63687] High Memory usage after upgrade to 2.4.41

2019-09-26 Thread bugzilla
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=63687 --- Comment #26 from Jim Jagielski --- Thanks... that helps to narrow down things quite a bit. -- You are receiving this mail because: You are the assignee for the bug

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >