Re: C:\ColdFusion8\Mail\Spool

2010-02-03 Thread John M Bliss
[bump] Does anyone happen to know whether this problem is fixed/ameliorated by upgrading from CF8 to CF9? On Tue, Dec 8, 2009 at 4:51 PM, David david.lak...@gmail.com wrote: On Tue, Dec 8, 2009 at 8:16 AM, John M Bliss bliss.j...@gmail.com wrote: So this AM, my production server had not

Re: C:\ColdFusion8\Mail\Spool

2009-12-08 Thread Cutter (ColdFusion)
See if this might help you: http://blog.cutterscrossing.com/index.cfm/2006/12/10/ColdFusion-Mail-Spool-Lock Steve Cutter Blades Adobe Certified Professional Advanced Macromedia ColdFusion MX 7 Developer Co-Author of Learning Ext JS http://www.packtpub.com/learning-ext-js/book

Re: C:\ColdFusion8\Mail\Spool

2009-12-08 Thread John M Bliss
Typically you'll see an error in your ColdFusion mail.log file that will state that the connection to your mail server failed at some point. That didn't happen in this case. On Tue, Dec 8, 2009 at 8:04 AM, Cutter (ColdFusion) cold.fus...@cutterscrossing.com wrote: See if this might help

Re: C:\ColdFusion8\Mail\Spool

2009-12-08 Thread Bobby
The same thing has happened to use before. I never found any logs indicating the cause and a service restart prompted the spooled emails to start sending again. It was just one of the few reasons we put all of our servers on a weekly reboot schedule. John M Bliss wrote: Typically you'll

Re: C:\ColdFusion8\Mail\Spool

2009-12-08 Thread John M Bliss
Ug. OK. Thanks. On Tue, Dec 8, 2009 at 4:23 PM, Bobby bo...@acoderslife.com wrote: The same thing has happened to use before. I never found any logs indicating the cause and a service restart prompted the spooled emails to start sending again. It was just one of the few reasons we put

Re: C:\ColdFusion8\Mail\Spool

2009-12-08 Thread David
On Tue, Dec 8, 2009 at 8:16 AM, John M Bliss bliss.j...@gmail.com wrote: So this AM, my production server had not sent me my usual batch of emails (via cfmail).  I went to Server Settings Mail, checked Verify mail server connection, clicked Submit Changes, and received Connection

Re: C:\ColdFusion8\Mail\Spool

2009-12-08 Thread John M Bliss
Thanks! On Tue, Dec 8, 2009 at 4:51 PM, David david.lak...@gmail.com wrote: On Tue, Dec 8, 2009 at 8:16 AM, John M Bliss bliss.j...@gmail.com wrote: So this AM, my production server had not sent me my usual batch of emails (via cfmail). I went to Server Settings Mail, checked Verify