Re: ventura upgrades

2010-04-28 Thread c_c
Hi, Petr Vanek wrote: thank you for the updated version, nice to have the ability to hide the controls, if needed. Thanks go out to Richard Kralovic-3!! Petr Vanek wrote: The Page item is hardly usable but i can imagine this is EFL issue and nt yours... just reporting :),

Re: QtMoko v22

2010-04-28 Thread Yann SLADEK
My bad.. I follow instructions on french wiki, it tells to modify DeepSleep in Active=always (as shr in fact) I modified it in the right way (Active=yes) and I got Apr 28 09:10:37 neo Qtopia: AtChat : T : AT%SLEEP=4 So it sounds good, let's wait for an experiment in the real life now

Re: [QtMoko] Bug 1024

2010-04-28 Thread Gand'
The correct value to fix #1024 in qtmoko in */opt/qtmoko /etc/default/Trolltech/Modem.conf* is *yes* instead of always (always is the value to use with SHR) -- Gand' On Sat, Apr 17, 2010 at 1:31 PM, Alfa21 freerun...@my.is.it wrote: another cause maybe: [quoting from wiki about debian]

Re: [QtMoko] Bug 1024

2010-04-28 Thread Petr Vanek
On Wed, 28 Apr 2010 10:31:30 +0200 Gand' gand...@viroenforce.com (G) wrote: The correct value to fix #1024 in qtmoko in */opt/qtmoko /etc/default/Trolltech/Modem.conf* is *yes* instead of always (always is the value to use with SHR) i have already corrected the 1024 page [1] on openmoko wiki if

Re: QtMoko v22

2010-04-28 Thread Radek Polak
On Wednesday 28 April 2010 09:16:09 Yann SLADEK wrote: My bad.. I follow instructions on french wiki, it tells to modify DeepSleep in Active=always (as shr in fact) I modified it in the right way (Active=yes) and I got Apr 28 09:10:37 neo Qtopia: AtChat : T : AT%SLEEP=4 So it

Re: [QtMoko] Bug 1024

2010-04-28 Thread Radek Polak
On Wednesday 28 April 2010 10:31:30 Gand' wrote: The correct value to fix #1024 in qtmoko in */opt/qtmoko /etc/default/Trolltech/Modem.conf* is *yes* instead of always (always is the value to use with SHR) It's the same if you have always or yes. The code checks for never and activates deep

QtMoko wifi certificate selector

2010-04-28 Thread Ben Thompson
Hi I want to set up a Wireless network in QtMoko using WPA-EAP with a server certificate. The encryption settings GUI has a section called Server certificate: and there is a small padlock icon. However, when I click the padlock, all I see is the message No documents found. Can someone advise how

Ventura Debian package? [Re: ventura upgrades]

2010-04-28 Thread Mikael Berthe
Hello, Do you know if somebody has built a Debian package for Ventura? It looks like ewebkit is missing as well on Debian. Regards, Mikael * c_c cchan...@yahoo.com [2010-04-15 03:31 +0200]: I've updated the repository so the newer version should hit the feeds soon. For those not willing

Re: [QtMoko] Bug 1024

2010-04-28 Thread Gand'
really ? because always doesn't seem to work, as my battery life doesn't exceed a day with QTmoko, whereas it lasts more or less 3 days with SHR ... if it's not the #1024, what else ? -- Gand' On Wed, Apr 28, 2010 at 11:46 AM, Radek Polak pson...@seznam.cz wrote: On Wednesday 28 April 2010

Re: [QtMoko] Bug 1024

2010-04-28 Thread Alishams Hassam
On Wed, 2010-04-28 at 23:11 +0200, Gand' wrote: really ? because always doesn't seem to work, as my battery life doesn't exceed a day with QTmoko, whereas it lasts more or less 3 days with SHR ... if it's not the #1024, what else ? -- Gand' Have you been using wifi? I know for sure on

Re: Ventura Debian package? [Re: ventura upgrades]

2010-04-28 Thread c_c
Hi, Mikael Berthe wrote: Do you know if somebody has built a Debian package for Ventura? It looks like ewebkit is missing as well on Debian. I don't know. Though I'm willing to help if someone attempts this. I tried making a deb for intone, but it didn't quite work out right. ewebkit