Re: [FDOM] charging problem?

2008-10-21 Thread Shawn prjktdtnt Thompson
Matthew Lane wrote:
 I'm running FDOM and I'm trying to charge off the wall charger, but my 
 AUX light doesn't light up, and my battery meter doesn't change to the 
 bolt; essentially my phone won't charge.  It will, however, charge from 
 the computer.  Is this a known issue?

 Also, I have posted three times about the Debian installer script and 
 have gotten no replies, does ANYONE know anything about this script 
 before I try to personally e-mail the guys that wrote it?

 ___
 Openmoko community mailing list
 community@lists.openmoko.org
 http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community
   
same problem with 2008.9 release updated using opkg although even when 
connected to PC it shows that it is not connecting although the force 
charging shell script reports it is charging.


-Shawn

___
Openmoko community mailing list
community@lists.openmoko.org
http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community


Re: [FDOM] charging problem?

2008-10-21 Thread William Kenworthy
Are you using a very recent u-boot.  There was one version that had
problems like that.

BillK


On Tue, 2008-10-21 at 06:02 -0600, Shawn prjktdtnt Thompson wrote:
 Matthew Lane wrote:
  I'm running FDOM and I'm trying to charge off the wall charger, but my 
  AUX light doesn't light up, and my battery meter doesn't change to the 
  bolt; essentially my phone won't charge.  It will, however, charge from 
  the computer.  Is this a known issue?
 
  Also, I have posted three times about the Debian installer script and 
  have gotten no replies, does ANYONE know anything about this script 
  before I try to personally e-mail the guys that wrote it?
 
  ___
  Openmoko community mailing list
  community@lists.openmoko.org
  http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community

 same problem with 2008.9 release updated using opkg although even when 
 connected to PC it shows that it is not connecting although the force 
 charging shell script reports it is charging.
 
 
 -Shawn
 
 ___
 Openmoko community mailing list
 community@lists.openmoko.org
 http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community
-- 
William Kenworthy [EMAIL PROTECTED]
Home in Perth!


___
Openmoko community mailing list
community@lists.openmoko.org
http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community


Re: [FDOM] charging problem?

2008-10-21 Thread VirtuAlex



Matthew Lane wrote:
 
 I'm running FDOM and I'm trying to charge off the wall charger, but my 
 AUX light doesn't light up, and my battery meter doesn't change to the 
 bolt; essentially my phone won't charge.  It will, however, charge from 
 the computer.  Is this a known issue?
 

I have to unplug the USB cable and plug it back again to start charging.
From second try it shows the charging icon and starts charging.
-- 
View this message in context: 
http://n2.nabble.com/-FDOM--charging-problem--tp1358271p1359313.html
Sent from the Openmoko Community mailing list archive at Nabble.com.


___
Openmoko community mailing list
community@lists.openmoko.org
http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community


[FDOM] charging problem?

2008-10-20 Thread Matthew Lane
I'm running FDOM and I'm trying to charge off the wall charger, but my 
AUX light doesn't light up, and my battery meter doesn't change to the 
bolt; essentially my phone won't charge.  It will, however, charge from 
the computer.  Is this a known issue?

Also, I have posted three times about the Debian installer script and 
have gotten no replies, does ANYONE know anything about this script 
before I try to personally e-mail the guys that wrote it?

___
Openmoko community mailing list
community@lists.openmoko.org
http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community