FreeRunner crashes after 10 minutes using GPS

2009-03-11 Thread Juan Lucas Dominguez Rubio
Dear list,

My FreeRunner (running Om2008.9) freezes after about 10 minutes using the GPS 
from my Java application. I think it's the same issue discussed below. I have 
searched the tickets but didnt find a reference to this among the 2200 tickets.

User Trevino recommends replacing xglamo with xfbdev. How do I do it?

Any ideas?

Regards,
Juan Lucas

=

Vimal Joseph ha scritto:
 Hi,
 
 I'v posted a problem of frequent freezing of Neo Freerunner.
 http://lists.openmoko.org/pipermail/support/2008-August/000926.html
 
 It turned out that the problem is with the gps. As the system freezes
 after some time whenever i turnd the gps on. The problem was not there
 with the qtopia image may be because the driver for gps is not there
 in qtopia (I'm not very sure about this).
 
 I'v just installed the 2008.8 image and the phone freezes whenever i
 turned the gps on. With in few seconds the screen freezes and nothing
 works till i remove the battery.
 
 Is any one having same symptoms? What can be the problem?

Last time I've used Xglamo based distros I had this too. As I said in 
the other thread, imho the problem is only due to Glamo and/or Xglamo 
since using Xfbdev workarounds it (remove xglamo and install xfbdev 
instead, no more freezes!).

This is supported also by the freezing errors you reported (and that I 
got too).
___
Openmoko community mailing list
community@lists.openmoko.org
http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community


Re: FreeRunner crashes after 10 minutes using GPS

2009-03-11 Thread Timo Juhani Lindfors
Juan Lucas Dominguez Rubio jldoming...@prodevelop.es writes:
 My FreeRunner (running Om2008.9) freezes after about 10 minutes
 using the GPS from my Java application. I think it's the same issue
 discussed below. I have searched the tickets but didnt find a
 reference to this among the 2200 tickets.

GPS should totally have nothing to do with X. Does the system respond
to ping? Does the problem occur if you don't run X? Does the problem
occur if you run X but have switched to first virtual console?

___
Openmoko community mailing list
community@lists.openmoko.org
http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community