Re: [compiz] Blur problems

2007-07-17 Thread Pierpaolo Follia
I have the same problem with a mobility radeon M300 and the same driver. I don't use trevino packages, but I compile compiz from git almost every day. Maybe (another) driver bug? bye On 7/17/07, Dario Zanzico [EMAIL PROTECTED] wrote: I'm using compiz compiled for feisty by trevino, on a

Re: [compiz] Blur problems

2007-07-17 Thread Travis Watkins
On 7/17/07, Dario Zanzico [EMAIL PROTECTED] wrote: I'm using compiz compiled for feisty by trevino, on a mobility radeon x1600 using fglrx 8.38.6 over Xgl 7.2.0. I'm experiencing some problems with the blur: after a short time using compiz the blur over the windows (most noticeably the

Re: [compiz] Blur problems

2007-07-17 Thread Pierpaolo Follia
Disabling video doesn't work for me. After using blur for a while, alpha doesn't work anymore. Regards, Pierpaolo On 7/17/07, Travis Watkins [EMAIL PROTECTED] wrote: On 7/17/07, Dario Zanzico [EMAIL PROTECTED] wrote: I'm using compiz compiled for feisty by trevino, on a mobility radeon x1600

Re: [compiz] Blur problems

2007-02-22 Thread Mike Dransfield
David Reveman wrote: I was changing the filter from Mipmap - Gaussian and this error appeared, alpha blur did not work until a restart of Compiz. The earlier problem pointed out by Ioannis seems related. This time it didn't crash, just stopped working. OK, let me know if anything

Re: [compiz] Blur problems

2007-02-21 Thread David Reveman
On Mon, 2007-02-19 at 15:58 +, Mike Dransfield wrote: I am having a few problems with blur which I notice other people are having too. Focus blur works perfectly (although only with 4xBilinear) Using a source blur filter with radius greater than one texel is not currently supported as it

Re: [compiz] Blur problems

2007-02-21 Thread Mike Dransfield
David Reveman wrote: On Mon, 2007-02-19 at 15:58 +, Mike Dransfield wrote: I am having a few problems with blur which I notice other people are having too. Focus blur works perfectly (although only with 4xBilinear) Using a source blur filter with radius greater than one texel is

Re: [compiz] Blur problems

2007-02-21 Thread David Reveman
On Wed, 2007-02-21 at 20:38 +, Mike Dransfield wrote: David Reveman wrote: On Mon, 2007-02-19 at 15:58 +, Mike Dransfield wrote: I am having a few problems with blur which I notice other people are having too. Focus blur works perfectly (although only with 4xBilinear)