Re: _X11TransOpen: unable to find transport for tcp

2006-12-19 Thread Marco atzeri
Hi, I am unable to start xterms, rxvts, emacs in my cygwin/X install. I receive the message _X11TransOpen: unable to find transport for tcp xterm Xt error: Can't open display: localhost:0 Don't use localhost. Try export DISPLAY=127.0.0.1:0.0 instead. this does not work either.

Re: how to install dejavu font ?

2007-05-10 Thread Marco Atzeri
On Fri, 04 May 2007 16:08:31 +0200, Didier BRETIN wrote: On 04/05/2007 16:01, Holger Krull wrote: I don't know if this is enough, but putting the font in /usr/cygwin/X11R6/lib/X11/fonts/TTF will be a good start. /usr/X11R6/lib/X11/fonts exists but there is TTF directory Perharps I

Re: nedit gives X-error of failed request - also issues with (x)emacs

2008-11-12 Thread Marco Atzeri
--- Maarten Vanneste ha scritto: Hello again, The keyboard issue is not sorted out (and it does not work with nedit either). Cannot find this XKEY..., neither in the window environment nor using cygcheck -c -s -r A bit strange. Is it an option to go back to the previous X11

Re: nedit gives X-error of failed request - also issues with (x)emacs

2008-11-14 Thread Marco Atzeri
--- Maarten Vanneste ha scritto: Hello, Interesting. I quit cygwin including killing the X-server. Restarted my cygwin by double clicking the cygwin icon, executed startxwin.sh, which prompted an X-window to open, in which I can now type ! Going back to the cygwin window in which I

Re: Problem with OpenGL on new X serverl

2008-11-21 Thread Marco Atzeri
--- Florent Fievez ha scritto: Hello, I have a crash when opening OpenGL. I have the same configuration than you : ssh -X host ; XWin with glx extension activated. Some of my investigations : 1. It's not caused by the X client OS (SunOS and Linux give the same crash) 2. It's not a

Re: x-windows

2008-11-21 Thread Marco Atzeri
--- Prasanta Patro ha scritto: Hi, I have been using x-windows from startxwin till today. Now i have updated the cygwin as a result of which now my x-windows does not work. It seems the batch file startxwin does not exist. Now i can see in the menu cygwin-x. Can you please tell

Re: [ANNOUNCEMENT] Updated: xorg-server-1.5.3-4

2008-11-25 Thread Marco Atzeri
--- Florent Fievez ha scritto: Hello, Thanks a lot for this release, it fixes my openGL problem. For curiosity, where can I find a diff between the two build to see what have been corrected ? Best regards and thanks a lot, on Yaakov http://sourceforge.net/projects/cygwin-ports

R: starxwin.bat always misfires the xterm once

2009-02-16 Thread Marco Atzeri
--- Lun 16/2/09, Franz di Coccio ha scritto: Da: Franz di Coccio Oggetto: starxwin.bat always misfires the xterm once A: cygwin-xfree@cygwin.com Data: Lunedì 16 febbraio 2009, 11:08 Hi all, I have installed cygwin-x on windows XP and I'm pretty much happy about it. There is only

R: Automatically starting CYGWIN with OpenSSH

2010-06-10 Thread Marco Atzeri
--- Ven 11/6/10, MaverickUK82 ha scritto: Hi guys, I'm new to CYGWIN and this forum. This is not a forum, but a mailing list, and you are using the wrong one: cygwin-xfree is for X on cygwin you should use just cygwin at cygwin dot com for your problem. Sorry to ask questions

Re: Slow response to keypresses in xorg-server-1.8.0-1

2010-07-01 Thread Marco Atzeri
--- Mer 30/6/10, Jon TURNEY ha scritto: Anyhow, I've cooked up a small additional change which should prevent this blocking behaviour and uploaded a build [2]. It seems to resolve the problem in this specific case. Perhaps you could try it out and see if it helps? [1]

Re: Bug or WAD? Midnight Commander F10 different in xterm than native or rxvt

2010-07-09 Thread Marco Atzeri
--- Ven 9/7/10, Larry Hall ha scritto: On 7/8/2010 10:35 PM, Peter Farley wrote: I don't know if this is the right place to ask this question, but if it is not please advise me where to send it. Midnight Commander exits with F10, and in a native bash window or rxvt F10 exits to the

R: [ANNOUNCEMENT] Updated: xorg-server-1.9.0-1 (TEST)

2010-10-02 Thread Marco Atzeri
--- Gio 30/9/10, Jon TURNEY ha scritto: The following packages have been updated in the Cygwin distribution: *** xorg-server-1.9.0-1 *** xorg-server-dmx-1.9.0-1 This package contains XWin and the other X.Org X11 servers. -- Jon TURNEY Volunteer Cygwin/X X Server maintainer Hi

Re: R: [ANNOUNCEMENT] Updated: xorg-server-1.9.0-1 (TEST)

2010-10-02 Thread Marco Atzeri
--- Sab 2/10/10, Christopher Faylor ha scritto: On Sat, Oct 02, 2010 at 04:54:25PM -0400, Christopher Faylor wrote: On Sat, Oct 02, 2010 at 08:36:51PM +, Marco Atzeri wrote: testing the 1.9.0-1 server with recent cygwin snapshots 20100924 to 20101001 (not checked the ones before

Re: R: [ANNOUNCEMENT] Updated: xorg-server-1.9.0-1 (TEST)

2010-10-02 Thread Marco Atzeri
--- Sab 2/10/10, Marco Atzeri ha scritto: --- Sab 2/10/10, Christopher Faylor  ha scritto: On Sat, Oct 02, 2010 at 04:54:25PM -0400, Christopher Faylor wrote: On Sat, Oct 02, 2010 at 08:36:51PM +, Marco Atzeri wrote: testing the 1.9.0-1 server with recent cygwin snapshots

Re: gvim ends when the OPEN menu-item is selected

2010-10-04 Thread Marco Atzeri
--- Mar 5/10/10, Larry Hall (Cygwin X) ha scritto: On 10/4/2010 6:23 AM, James Anderson wrote: Rodrigo Medinarodmedinaat  cantv.net  writes: Hi, I have just installed gvim. I have never used it before. After starting Xwin -multiwindow I run gvim. A window appears, but when the

Re: complains about the cygwin/gcc binaries

2011-01-27 Thread marco atzeri
On Thu, Jan 27, 2011 at 8:36 PM, wrote: In the ROOT downloading website: http://root.cern.ch/drupal/content/production-versio n-528 It says: Note that the performance of cygwin/gcc binaries is currently very poor; we only pro vide this build as an unsupported toy. We strongly recommend to

Re: complains about the cygwin/gcc binaries

2011-01-27 Thread marco atzeri
On Thu, Jan 27, 2011 at 11:22 PM, Angelo Graziosi wrote: Marco Atzeri wrote: In the gcc-3 era the C++ timing performance were really poor, gcc-4 solved a lot such problem. I guess the situation is improved in the meantime but of course cygwin is slower than an equivalent native build as he

Re: how to project startx window to the extended terminal

2011-06-10 Thread Marco atzeri
On 6/10/2011 8:57 PM, wxie wrote: FYI. I haven't receive any further feedback on the following. man startxwin see the EXAMPLES Thanks --Wei -- Unsubscribe info: http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple Problem reports: http://cygwin.com/problems.html Documentation:

Re: how to project startx window to the extended terminal

2011-06-10 Thread Marco atzeri
, not before the message... Cheers --Wei On 6/10/2011 3:09 PM, Marco atzeri wrote: On 6/10/2011 8:57 PM, wxie wrote: FYI. I haven't receive any further feedback on the following. man startxwin see the EXAMPLES Thanks --Wei man xinit xinit -- -screen 0 @2 or xinit -- Xwin -screen 0 @2

Re: Unable to open socket for inet

2011-08-04 Thread Marco atzeri
On 8/4/2011 12:35 AM, J T Halliley wrote: Just installed Cygwin/X on WIndows XP Pro, Version 2002, SP 3. When I invoke startxwin, here's what I get: -- bash startxwin Welcome to the XWin X Server Vendor: The Cygwin/X Project Release: 1.10.3.0 OS: Windows XP Service Pack 3

Re: X won't start anymore

2011-10-19 Thread Marco Atzeri
On 10/19/2011 4:17 PM, Denis Beauchemin wrote: Hello, I guess it happened after some MS update but I can't start X anymore (from an rxvt-native console since clicking the desktop icon doesn't display anything): $ startxwin.exe Welcome to the XWin X Server Vendor: The Cygwin/X Project Release:

Re: most recent xfig-3.2.5b-2 broken.

2012-02-25 Thread marco atzeri
On 2/25/2012 9:06 PM, George Barrick wrote: Subj: most recent xfig-3.2.5b-2 broken. 2012.02.25.19:18:18 UT Hey cygwin-x folks, I just installed the xorg-server-1.11.4-5, and I thought that some aspect of its configuration may have broken the xfig program

Re: most recent xfig-3.2.5b-2 broken.

2012-02-27 Thread marco atzeri
On 2/27/2012 1:47 PM, George Barrick wrote: Subj: most recent xfig-3.2.5b-2 broken. 2012.02.27.12:45:48 UT Hi Marco (and cygwin-x folks), I will try the experiment that I think you are suggesting. If the .so is part of an older .dll, then a reinstallation of

Re: most recent xfig-3.2.5b-2 broken.

2012-02-27 Thread marco atzeri
On 2/27/2012 3:35 PM, George Barrick wrote: The message that I get is: gbarrick@TS207 ~/jpegs/figs $ octave /usr/bin/octave-3.6.1.exe: error while loading shared libraries: ?: cannot open shared object file: No such file or directory now you triggered all my attention as octave package

Re: most recent xfig-3.2.5b-2 broken.

2012-02-27 Thread marco atzeri
On 2/27/2012 4:01 PM, George Barrick wrote: Subj: most recent xfig-3.5.2b-2 broken. 2012.02.27.15:00:43 UT Hi George, probably octave is just the victim of Avast I suspect that your antivirus is screwing up cygwin in general. Probably it tries to inject a dll in

Re: most recent xfig-3.2.5b-2 broken.

2012-02-27 Thread marco atzeri
On 2/27/2012 5:20 PM, George Barrick wrote: Subj: most recent xfig-3.5.2b-2 broken. 2012.02.27.16:18:08 UT I see no reason to re-install cygwin. It is purely a Avast problem Hi Marco, I went and re-installed my antivirus so that its files would be

Re: Need help gathering log data for gretl_x11 v1.9.7 crashing in Cygwin 1.7.11

2012-03-14 Thread marco atzeri
On 3/14/2012 7:14 AM, Chloe wrote: When I run gretl and click File New Dataset Ok Forward Apply, gretl crashes and dissapears, leaving no core or log. There is nothing in /var/log/xwin/XWin.0.log either (that gretl creates). How do I collect debugging information to submit a bug report? To

Re: Your program FontForge can't be used with cygwin since a few years

2012-04-01 Thread marco atzeri
On 4/1/2012 3:35 AM, epost_123 wrote: Your program FontForge can't be used with cygwin since a few years. Many Greetings wrong mail target ? cygwin has no package fontforge. Marco -- Unsubscribe info: http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple Problem reports:

Re: cscope -d can't find trailer offset if path contains space (was: vim mlcscope interface issues)

2012-04-17 Thread marco atzeri
On 4/17/2012 9:55 AM, Schwarz, Konrad wrote: Hello, an easy work around for the problem that cscope and its variant mlcscope cannot deal with paths containing spaces under Cygwin is to replace such paths with their DOS short name equivalents, since these do not contain spaces. the easy

Re: cygwin octave x11

2012-05-17 Thread marco atzeri
On 5/17/2012 3:59 PM, Chillosaurus wrote: I try to run octave in cygwin, which works fine, but if I want to draw a plot it doesn't open a new window. I'm a beginner with cygwin and unix-environments and was not able to find an understandable solution. Starting octave i get the following error:

Re: cygwin octave x11

2012-05-17 Thread marco atzeri
On 5/17/2012 5:17 PM, Chillosaurus wrote: I did cygcheck, it seems to be all of status OK. When executing I got a few warnings. Guess they can be ignored ? $ cygcheck -s -v -r cygcheck.out you forgot to attach cygcheck.out to the mail /usr/bin/cygrunsrv: warning: OpenService failed for

Re: no display specified

2012-05-17 Thread marco atzeri
On 5/17/2012 6:10 PM, Chillosaurus wrote: Thanks for the thougths. That's the solution. Is there a chance I can use cygwin to run matlab (including plotting functions etc.), which is located on another machine? I'm getting this warning Warning: No display specified. You will not be able to

Re: Problem with basic startx and xterm - no cursor or focus

2012-05-30 Thread marco atzeri
On 5/29/2012 7:18 PM, Patrick Hogan wrote: Hi list, A slightly more pared-down version of a question I've posed previously. From a new Cygwin install on Windows 7 running 1024x768 resolution, compare the result of the following two commands run from a Cygwin terminal: startx /usr/bin/xterm

Re: X server crashes when running VTK-5-8 rendering examples

2012-05-31 Thread marco atzeri
On 5/14/2012 5:24 PM, Frederico Liporace wrote: Hash: SHA1 Hello, I´ve succesfully compiled vtk-5-8-0 libraries and examples under cygwin, but the X server crashes when I try to execute one of the examples under vtk´s Examples/Rendering/Cxx subdir. The crash happens right after the rendering

Re: X server crash with asymptote

2012-05-31 Thread marco atzeri
On 5/31/2012 5:44 PM, Ken Brown wrote: To reproduce: 1. Install asymptote-2.15-1. 2. Start the X server (1.12.1-1), and run the following command in an xterm: $ asy -V /usr/share/doc/asymptote/examples/teapot.asy This should display a teapot in a separate window, but instead it crashes the X

Re: Problem with geomview under cygwin

2012-06-01 Thread marco atzeri
On 5/31/2012 5:49 PM, tilo wrote: Hello everybody. Please, help me! I'm trying to run SaVi (http://personal.ee.surrey.ac.uk/Personal/L.Wood/software/SaVi/) with Geomview under Cygwin environment (http://personal.ee.surrey.ac.uk/Personal/L.Wood/software/SaVi/building-under- Windows/) I have

Re: XWin crashes with Fatal server error when starting SYBYL 8.1 over SSH

2012-06-11 Thread marco atzeri
On 6/11/2012 3:23 PM, Patrice Peterson wrote: Hello, In our lab, we use Cygwin to run SYBYL 8.1. SYBYL does not run locally, we instead forward the X server of the remote machine where it is installed over SSH. This used to work fine until a few weeks ago, though I am embarassed to say I can't

Re: Xserver crash

2012-06-20 Thread marco atzeri
On 6/20/2012 8:58 PM, Jon TURNEY wrote: On 20/05/2012 20:48, marco atzeri wrote: I just noticed that latest xorg-server-1.12.1-1 is crashing when using octave with fltk interface. Reverting to xorg-server-1.12.0-5 solves the issue $ uname -a CYGWIN_NT-6.1-WOW64 MARCOATZERI 1.7.16s(0.261/5/3

Re: Xserver crash

2012-06-20 Thread marco atzeri
On 6/20/2012 9:27 PM, marco atzeri wrote: Hi Jon, 1.12.1-2 does not crash, but also does not plot. the plot window is empty. I will check 1.12.2-1 Regards Marco 1.12.2-1 plots fine Thanks Marco -- Unsubscribe info: http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple Problem reports

Re: xterm and font problems after last update

2013-02-11 Thread marco atzeri
On 2/11/2013 12:42 PM, Thomas Dickey wrote: On Mon, Feb 11, 2013 at 12:23:43PM +0100, marco atzeri wrote: after last package update I noticed two issues: on .XWinrc I was forced to change The first one was reported a week ago as FreeBSD #175782, and is fixed in #289 (last Friday). nice

Re: xfig: Warning: Missing charsets in String to FontSet conversion

2013-02-12 Thread marco atzeri
On 2/12/2013 3:12 PM, Jon TURNEY wrote: I've uploaded at [1] a patched version of libXt, which includes some extra debugging output, including the name of encoding which is causing this warning, based on a patch at [2]. (This patch isn't really suitable for upstreaming as it needs to be wired

Re: xfig: Warning: Missing charsets in String to FontSet conversion

2013-02-12 Thread marco atzeri
On 2/12/2013 4:42 PM, Jon TURNEY wrote: $ xfig [1] 8660 marco@MARCOATZERI ~ $ Warning: Missing charsets in String to FontSet conversion Missing charset JISX0201.1976-0 for fontset -*-times-medium-r-normal--16-*-*-*-*-*-*-*,-*-*-medium-r-normal--16-*-*-*-*-*-*-*,*--16-* Warning: Missing

Re: xmgrace doesn't load‏

2013-05-07 Thread marco atzeri
Il 5/7/2013 10:52 AM, Yoav Kashiv ha scritto: I just installed cygwin/X + Xming + a number of packages (X11, gcc, grace, xclock, xeyes, etc.). I also added C:\cygwin\bin to the path. Most things seem to work fine. For example, I can open xterm, xclock, xeyes and run gcc in the cygwin window.

Re: Missing X11 Libraries

2013-06-10 Thread marco atzeri
Il 6/11/2013 6:46 AM, Dan Piraner ha scritto: Dear all, I am a new Cygwin user trying to utilize the environment for running AmberTools 13 from AmberMD.org. I followed their instructions for configuring the installation and upon running the configure script, I got a message saying that my XHOME

fltk / gl rendering problem

2013-06-16 Thread marco atzeri
Hi, testing a octave/fltk graphics issue, I noticed that also the demo of fltk with GL interface has a similar issue. On http://matzeri.altervista.org/works/fltk_gl/ I uploaded the before and after apperance of gl_overlay demo. It is enough to move the window to loose the geometrical image

Re: fltk / gl rendering problem

2013-06-17 Thread marco atzeri
Il 6/16/2013 4:51 PM, marco atzeri ha scritto: Hi, testing a octave/fltk graphics issue, I noticed that also the demo of fltk with GL interface has a similar issue. On http://matzeri.altervista.org/works/fltk_gl/ I uploaded the before and after apperance of gl_overlay demo. It is enough

Re: fltk / gl rendering problem

2013-06-23 Thread marco atzeri
Il 6/21/2013 1:32 PM, Jon TURNEY ha scritto: On 17/06/2013 07:48, marco atzeri wrote: Il 6/16/2013 4:51 PM, marco atzeri ha scritto: testing a octave/fltk graphics issue, I noticed that also the demo of fltk with GL interface has a similar issue. Thanks for reporting this and thanks

Re: X11 open gl c++ code does not compile with new cygwin download

2013-11-01 Thread marco atzeri
Il 11/1/2013 2:33 PM, Wendel Dean Renner ha scritto: installing libGLU-devel solved that problem and I added it to my notes for next time. Thank you. The program IS working but I had to do one additional thing that I do not understand why. I got a popup message saying that the program could

Re: X-startup-scripts

2013-12-06 Thread marco atzeri
Il 12/7/2013 4:46 AM, Lisa Alexander ha scritto: Hello, I am trying to install X Cygwin and I need a package usually found under X11, named X-startup-scripts, but I can't seem to find it using the .exe installation program. Do you know where I can get this? Or has it been renamed?

Re: configure errors for xclock

2014-05-09 Thread Marco Atzeri
On 09/05/2014 17:22, Philip Schneider wrote: Greetings - Very long-time X user/programmer, complete n00b using it in cygwin… I have what should be an up-to-date cygwin install on a Windows 7 box. Used the setup application to retrieve the source code for xclock (tried both the 6 and 7

Re: [ANNOUNCEMENT] Updated: xorg-server-1.15.1-4

2014-07-21 Thread Marco Atzeri
On 21/07/2014 16:57, Matt D. wrote: Jon, I can't find a mirror that has this yet. Is there anything I can connect to that should be up to date? Matt D. most of the mirrors have a 24 hours cycle Just wait tomorrow to see it Regards Marco -- Unsubscribe info:

Re: problems installing Cygwin/x‏‏

2014-09-04 Thread Marco Atzeri
On 04/09/2014 19:33, t s wrote: I can't get cygwin/x to run. I downloaded the latest revision. Here is what happened. $ Xwin :0 -multiwindow -clipboard -wgl Welcome to the XWin X Server Vendor: The Cygwin/X Project Release: 1.15.1.0 OS: CYGWIN_NT-6.1 SONYZ 1.7.32(0.274/5/3) 2014-08-13

Re: FW: cygwin-xfree Digest 5 Sep 2014 16:55:49 -0000 Issue 3554

2014-09-11 Thread Marco Atzeri
On 11/09/2014 11:51, t s wrote: From: furriner67 (at) hotmail.com To: cygwin-xfree (at) cygwin.com; marco.atzeri (at) gmail.com Subject: FW: cygwin-xfree Digest 5 Sep 2014 16:55:49 - Issue 3554 Date: Thu, 11 Sep 2014 05:49:53 -0400 fwd please see file; cpm86.com/cygcheck.out why are

Re: FW: Cygwin start menu / mirrors

2014-10-02 Thread Marco Atzeri
On 02.10.2014 12:07, t s wrote: fwd Subject: Cygwin start menu / mirrors Date: Thu, 2 Oct 2014 06:05:10 -0400 Do these updates solve the problem with the start menu? I usually download updates from; ftp://mirrors.kernel.org/sourceware/cygwin/ Today it says; One or more mirrors you

Re: startx (xinit) startxwin seems to hang, no logs created

2014-11-10 Thread Marco Atzeri
On 11/10/2014 7:22 AM, rhofm...@rayed.de wrote: When i first start X, i get a non-functional X window and when i then start startx, i get a second functional Cygwin/X:1.0 window. What does this tell me? May there be some network related configuration problem on my machine? Raymund Hofmann

possible bug in libXt or libXaw

2014-11-15 Thread Marco Atzeri
testing ncview http://meteora.ucsd.edu/~pierce/ncview_home_page.html I found, only on 64 bit, a segfault due to incorrect widget (aka pointer) value. It could be a software bug, but it looks to me more a bug somewhere in the underlying libs #0 LayoutChild (w=w@entry=0x60014bd50) at

Re: possible bug in libXt or libXaw

2014-11-15 Thread Marco Atzeri
On 11/16/2014 7:30 AM, Mark Geisert wrote: Marco Atzeri writes: this is the pointer causing the segfault (gdb) p form-form.horiz_base $2 = (Widget) 0x6275705f6779632f while similar pointers have a much smaller address, (gdb) p w $5 = (Widget) 0x60014bd50 so it that an assignment

Re: possible bug in libXt or libXaw

2014-11-16 Thread Marco Atzeri
On 11/16/2014 10:14 AM, Mark Geisert wrote: Marco Atzeri writes: On 11/16/2014 7:30 AM, Mark Geisert wrote: Marco Atzeri writes: this is the pointer causing the segfault (gdb) p form-form.horiz_base $2 = (Widget) 0x6275705f6779632f while similar pointers have a much smaller address, (gdb

Re: [ANNOUNCEMENT] Updated: xinit-1.3.4-1 (Major overhaul of X session handling)

2014-11-28 Thread Marco Atzeri
On 11/28/2014 4:03 AM, Yaakov Selkowitz wrote: The following package has been updated in the Cygwin distribution: * xinit-1.3.4-1 xinit contains commands used for starting X sessions. noticed this new warning xinit: XFree86_VT property unexpectedly has 0 items instead of 1 For what I see

Re: [ANNOUNCEMENT] Updated: xinit-1.3.4-1 (Major overhaul of X session handling)

2014-11-28 Thread Marco Atzeri
On 11/29/2014 3:05 AM, Nem W Schlecht wrote: In reference to: * User-defined ~/.startxwinrc files must now be executable, the final command therein must be run in the foreground, and that command's exiting will end the X session, just like with startx and ~/.xinitrc or

Re: X server doesn't start with a empty .startxwinrc

2014-12-18 Thread Marco Atzeri
On 12/18/2014 11:51 AM, Jean-Marc Colagrossi wrote: Hi all, I need you help to understand what's wrong with X server or my .startxwinrc file. I work with X server - Xterm and vim since month now. Every thing was always working perfectly. Yesterday I upgraded all cygwin packages and just after

Re: Need help to replicate old behavior of my X setup scripts with latest Xfree86 update

2014-12-23 Thread Marco Atzeri
On 12/23/2014 7:24 PM, Ben Richards wrote: Up until the recent update to xinit-1.3.4-1 which overhauled X session handling, I had my session set up nicely for my purposes. With the following code in my .zshrc and an empty .startxwinrc, when I launched Cygwin, Xwin.exe would start on display

Re: Cygwin XWin 1.17.1 crash at startup

2015-03-31 Thread Marco Atzeri
On 3/31/2015 8:36 PM, Michel Poirier wrote: Dear Cygwin maintainer Since last X-Cygwin update several of my X-Win applications are not working properly. Googling cygwin xorg 1.17 crash gave many posts reporting probably similar issues but I couldn't find a fix for the error. I also looked at

Re: new start method questions

2016-06-09 Thread Marco Atzeri
On 10/06/2016 02:55, mathog wrote: On 09-Jun-2016 16:32, mathog wrote: With an older version of Cygwin I had constructed a cut down distribution which included only the minimum pieces needed to run X11. It was about 40Mb, installed. This approach is not working well at all for the current

Re: xfig: Warning: Missing charsets in String to FontSet conversion

2016-05-22 Thread Marco Atzeri
On 22/05/2016 15:55, Stefan Katletz wrote: One more thing: $ export LANG=en_US.iso-8859-1 makes the warning go away, but xfig still crashes when trying to save the file. Maybe two different problems? Stefan On Sun, May 22, 2016 at 3:27 PM, Stefan Katletz wrote: