[Bug 1852183] Re: [X11] copy/paste (clipboard) is broken in Ubuntu 19.10 & 20.04

2020-04-01 Thread Benoit Tainturier
I didn't know that X11 and Gnome had two separate clipboards. In my previous example, I only used my keyboard. I rebooted my computer this morning and copy/paste fail as usual with my keyboard. However, I tried the middle click of my mouse and it works (at least in LibreOffice). So this bug is

[Bug 1852183] Re: [X11] copy/paste (clipboard) is broken in Ubuntu 19.10 & 20.04

2020-03-31 Thread Benoit Tainturier
Fun fact: today, after many hours of failed copy/paste with Ubuntu 19.10, things have changed. Copy/paste works perfectly well in LibreOffice and any other software. But if I copy a text in a software and paste it in another software, the text pasted is *different*. For example, I can copy

[Bug 1852183] Re: [X11] copy/paste (clipboard) is broken in Ubuntu 19.10

2020-02-14 Thread Benoit Tainturier
Adam: I am using Ubuntu 19.10, LibreOffice 6.3.4.2, and a default session (X11). Actually, copy/paste worked really better on the 1st of February and during the days after. I thought it was fixed! Today, the issue is exactly the same as before. -- You received this bug notification because you

[Bug 1852183] Re: [X11] copy/paste (clipboard) is broken in Ubuntu 19.10

2020-02-01 Thread Benoit Tainturier
The bug is not fixed, even in Libreoffice, but it occurs much less frequently (maybe 1 time out of 10 or 20). -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Desktop Bugs, which is subscribed to mutter in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1852183 Title: [X11]

[Bug 1852183] Re: [X11] copy/paste (clipboard) is broken in Ubuntu 19.10

2020-02-01 Thread Benoit Tainturier
The bug seems fixed, at least in Libreoffice. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Desktop Bugs, which is subscribed to mutter in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1852183 Title: [X11] copy/paste (clipboard) is broken in Ubuntu 19.10 To manage

[Bug 1798091] Re: thumbnailer cannot create tempfiles (with apparmor denials)

2018-10-27 Thread Benoit Tainturier
Using "owner /tmp/{,.}gnome_desktop_thumbnail.* w," and reloading the profile doesn't work. Using "owner /tmp/{,.}gnome-desktop-thumbnailer.* w," and reloading the profile works. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Desktop Bugs, which is subscribed to