Re: Reported OLE issue w/ RC2

2017-09-20 Thread Jörg Schmidt
> From: Matthias Seidel [mailto:matthias.sei...@hamburg.de] > Sent: Tuesday, September 19, 2017 9:28 PM > To: dev@openoffice.apache.org > Subject: Re: Reported OLE issue w/ RC2 > > Hi Jim, > > Could you provide DEBs as well? > > Windows builds can now be found here: >

Re: Reported OLE issue w/ RC2

2017-09-20 Thread Matthias Seidel
I just installed AOO 4.1.4 pre-RC3 on my business notebook with Windows 7 64bit. The bug is not reproducible for me... (Tried it also in Windows 10 64bit and Windows 7 32bit) Matthias Am 20.09.2017 um 14:56 schrieb Pedro Lino: > Under Windows 7 x64 the equation does display correctly but there

translated files

2017-09-20 Thread Peter Kovacs
I have translated comments in the files main/sfx2/source/doc/objxtor.css main/sc/inc/dociter.hxx main/sc/source/core/data/dociter.cxx Can I commit those changes to SVN or does someone need to set something for me first before I can commit? (Will be friday till I have time again :S) All the

Re: Reported OLE issue w/ RC2

2017-09-20 Thread Patricia Shanahan
That specific bug has already been tested. It is a symptom of the unfortunate fact that what I don't know about the AOO source code can hurt us, in the form of unexpected regressions. The more different testing, the better. Linked files are the general area that should be hit most, but any

Re: Reported OLE issue w/ RC2

2017-09-20 Thread Pedro Lino
Under Windows 7 x64 the equation does display correctly but there is no way to save the document without crashing. AOO crashes when inserting the equation in Writer but also when opening a Math/Formula file and simply by typing an equation in Math. See detailed instructions in

Re: Reported OLE issue w/ RC2

2017-09-20 Thread Jim Jagielski
https://lists.apache.org/thread.html/b7b4b86ca38d03eb5c72a4acc80b399ec7e7cb0a739d72d40b3cb49c@%3Cdev.openoffice.apache.org%3E > On Sep 20, 2017, at 3:30 AM, Jörg Schmidt wrote: > > >> From: Matthias Seidel [mailto:matthias.sei...@hamburg.de] >> Sent: Tuesday, September

Re: Reported OLE issue w/ RC2

2017-09-20 Thread Jörg Schmidt
> -Original Message- > From: Jim Jagielski [mailto:j...@jagunet.com] > Sent: Wednesday, September 20, 2017 12:54 PM > To: OOo Apache > Subject: Re: Reported OLE issue w/ RC2 > > https://lists.apache.org/thread.html/b7b4b86ca38d03eb5c72a4acc >