Mesh network between xo1 and 1.5?

2010-05-06 Thread Ahmed MANSOUR
Hi, I'm trying the mesh network between xo 1 (build=802/firmware Q2E41) xo 1.5 (build=116 / firmware Q3A) but with no success, and also can't ping each other without being connected first to access point. I really hope there is a solution as I'm interested in showing the mesh network demo to a

Re: Mesh network between xo1 and 1.5?

2010-05-06 Thread Chris Ball
Hi Ahmed, I'm trying the mesh network between xo 1 (build=802/firmware Q2E41) xo 1.5 (build=116 / firmware Q3A) but with no success, and also can't ping each other without being connected first to access point. I really hope there is a solution as I'm interested in showing

Re: Mesh network between xo1 and 1.5?

2010-05-06 Thread Martin Langhoff
On Thu, May 6, 2010 at 1:22 PM, Chris Ball c...@laptop.org wrote: Sorry, the 1.5 machine doesn't support 802.11s yet, so it needs to use ad-hoc or managed mode to talk to an XO-1. So either get both on the same Access Point, or, if you don't have an access point... - On the XO-1.5, use the

Re: Mesh network between xo1 and 1.5?

2010-05-06 Thread James Cameron
On Thu, May 06, 2010 at 01:33:41PM -0400, Martin Langhoff wrote: So either get both on the same Access Point, or, if you don't have an access point... - On the XO-1.5, use the create a new network option you have in the frame - On the XO-1, wait a few seconds - the new network (with the

Re: Mesh network between xo1 and 1.5?

2010-05-06 Thread Daniel Drake
On 6 May 2010 21:03, James Cameron qu...@laptop.org wrote: Have you tested this?  I've just tested it and it doesn't work for me. The ad-hoc network is not shown on the neighbourhood view of the XO-1. It is, however, shown on the output of iwlist eth0 scan on the XO-1, so it is as if Sugar