[Issue 1960] Thread Class Causes SEGV If Not Started

2015-11-03 Thread via Digitalmars-d-bugs
https://issues.dlang.org/show_bug.cgi?id=1960

Andrei Alexandrescu  changed:

   What|Removed |Added

 Status|NEW |RESOLVED
 CC||and...@erdani.com
 Resolution|--- |WONTFIX

--- Comment #3 from Andrei Alexandrescu  ---
It's unlikely this D1 issue will get worked on. If it applies to D2 as well
and/or if anyone plans to work on it, please reopen.

--


[Issue 1960] Thread Class Causes SEGV If Not Started

2010-08-13 Thread d-bugmail
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=1960


Lars T. Kyllingstad bugzi...@kyllingen.net changed:

   What|Removed |Added

   Keywords|ice-on-valid-code   |
 CC||bugzi...@kyllingen.net
Version|2.012   |D1


--- Comment #2 from Lars T. Kyllingstad bugzi...@kyllingen.net 2010-08-13 
04:14:15 PDT ---
This is now D1 only.  D2 doesn't have std.thread anymore, and the problem
doesn't seem to exist in core.thread.

Also:  There is no ICE (Internal Compiler Error) here, so I'm removing the
ice-on-valid-code keyword.

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
--- You are receiving this mail because: ---


[Issue 1960] Thread Class Causes SEGV If Not Started

2010-05-15 Thread d-bugmail
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=1960



--- Comment #1 from Iain Buclaw ibuc...@ubuntu.com 2010-05-15 13:00:29 PDT ---
Created an attachment (id=630)
Fix SEGV in std.thread

This bug is present in the D1 Phobos library too. The fix is trivial in both
cases, and attaching a patch.

See also Debian bug: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=581700

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
--- You are receiving this mail because: ---