[Issue 5433] Cannot use auto functions at compile-time

2011-05-20 Thread d-bugmail
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=5433


Andrej Mitrovic andrej.mitrov...@gmail.com changed:

   What|Removed |Added

 Status|NEW |RESOLVED
 Resolution||DUPLICATE


--- Comment #3 from Andrej Mitrovic andrej.mitrov...@gmail.com 2011-05-20 
18:42:48 PDT ---
Confirmed, issues is fixed.

*** This issue has been marked as a duplicate of issue 2810 ***

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
--- You are receiving this mail because: ---


[Issue 5433] Cannot use auto functions at compile-time

2011-01-12 Thread d-bugmail
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=5433


Stewart Gordon s...@iname.com changed:

   What|Removed |Added

 Depends on||2810


--- Comment #2 from Stewart Gordon s...@iname.com 2011-01-12 02:46:41 PST ---
Issue 2810 seems to be the root cause of this.

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
--- You are receiving this mail because: ---


[Issue 5433] Cannot use auto functions at compile-time

2011-01-08 Thread d-bugmail
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=5433


Stewart Gordon s...@iname.com changed:

   What|Removed |Added

   Keywords||rejects-valid
 CC||s...@iname.com


--- Comment #1 from Stewart Gordon s...@iname.com 2011-01-08 10:21:47 PST ---
The same error occurs if the declaration of var2 is moved to the end (and
therefore not actually a forward reference).

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
--- You are receiving this mail because: ---