Re: Building with dub fails on Ubuntu 16.10.

2016-12-05 Thread moe via Digitalmars-d-learn
On Monday, 5 December 2016 at 07:32:21 UTC, Daniel Kozak wrote: On Saturday, 3 December 2016 at 16:07:47 UTC, moe wrote: On Sunday, 11 September 2016 at 02:17:21 UTC, Vlasov Roman wrote: Hello, guys. I tried to build HelloWorld with dub, but i got strange linker error: [...] I just

Re: Building with dub fails on Ubuntu 16.10.

2016-12-04 Thread Daniel Kozak via Digitalmars-d-learn
On Saturday, 3 December 2016 at 16:07:47 UTC, moe wrote: On Sunday, 11 September 2016 at 02:17:21 UTC, Vlasov Roman wrote: Hello, guys. I tried to build HelloWorld with dub, but i got strange linker error: [...] I just switched from Windows to linux (arch) and got the exact same problem.

Re: Building with dub fails on Ubuntu 16.10.

2016-12-03 Thread moe via Digitalmars-d-learn
On Saturday, 3 December 2016 at 16:07:47 UTC, moe wrote: On Sunday, 11 September 2016 at 02:17:21 UTC, Vlasov Roman wrote: Hello, guys. I tried to build HelloWorld with dub, but i got strange linker error: [...] I just switched from Windows to linux (arch) and got the exact same problem.

Re: Building with dub fails on Ubuntu 16.10.

2016-12-03 Thread moe via Digitalmars-d-learn
On Sunday, 11 September 2016 at 02:17:21 UTC, Vlasov Roman wrote: Hello, guys. I tried to build HelloWorld with dub, but i got strange linker error: [...] I just switched from Windows to linux (arch) and got the exact same problem. Did you resolve this yet? I'm not very experienced with

Building with dub fails on Ubuntu 16.10.

2016-09-10 Thread Vlasov Roman via Digitalmars-d-learn
Hello, guys. I tried to build HelloWorld with dub, but i got strange linker error: Performing "debug" build using dmd for x86_64. test ~master: building configuration "application"... Linking... /usr/bin/ld: