setExisting works as advertised?

2009-06-05 Thread webpost
Hi, I'm evaluating restlet and I like what I see, especially the 2.0 version. If I understand ServerResource.setEx‚Äčisting(false) correctly, the restlet infrastructure should send back a 404 when I call setExisting(false) on a request (called within the doInit method) Reproducable with 2.0m3

Re: restlet server NoSuchMethodError

2009-06-05 Thread Matt Stromske
I just realized I am using an old version of Tomcat (4.1) and the servlet spec for that version of Tomcat does not have support the 'getLocalAddr' method. Darn it. Stephan Koops wrote: Hi Matt, looks like that the JARs are from different Restlet versions. best regards Stephan

Re: setExisting works as advertised?

2009-06-05 Thread Thierry Boileau
Hello Jim, this bug is actually covered by this issue = http://restlet.tigris.org/issues/show_bug.cgi?id=822 It will be fixed soon. best regards, Thierry Boileau Hi, I'm evaluating restlet and I like what I see, especially the 2.0 version. If I understand

JSON and File Representation

2009-06-05 Thread Thomas Cozien
Hi, I use RestLet server to send JSON Object with JsonRepresentation object. I want to send picture (or image) with this Json representation. I know i can send picture with FileRepresentation but I wonder if it possible to send both picture and json? Or may I use an other representation?

Help with a basic Application and Resources (on JBOSS)

2009-06-05 Thread Andrew Moore
Hi, I'm new to RESTful services and Restlets. I'm trying to create a hello world application that is integrated with my company's J2EE app (we're running on JBOSS). From what I can tell from the tutorials and example source code, it seems pretty simple to add an Application and Resources. I'm

Re: Help with a basic Application and Resources (on JBOSS)

2009-06-05 Thread Andrew Moore
Well... I figured it out. And I am an idiot. I had setup my web.xml to associate my Application class with /myapp. I was then attaching my resources to a URI that started with /myapp/ So therefore, in my browser the URI which properly returned me my resource was: