[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2009-08-24 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 ajax at nwnk dot net a...@nwnk.net changed: What|Removed |Added Version|CVS |git --- Comment

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-04-29 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 Colin.Joe [EMAIL PROTECTED] changed: What|Removed |Added Status|NEW |RESOLVED

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-04-29 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 Colin.Joe [EMAIL PROTECTED] changed: What|Removed |Added Status|RESOLVED|VERIFIED -- Configure

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-03-28 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 --- Comment #9 from Eric Anholt [EMAIL PROTECTED] 2008-03-28 11:01:47 PST --- There's nothing xcb-related in the x server. Perhaps you meant xlib? -- Configure bugmail: http://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-03-27 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 --- Comment #7 from Colin.Joe [EMAIL PROTECTED] 2008-03-27 19:28:39 PST --- we always build xserver without xcb . -- Configure bugmail: http://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are receiving this mail because:

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-03-27 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 Zou Nan hai [EMAIL PROTECTED] changed: What|Removed |Added AssignedTo|[EMAIL PROTECTED]|mesa3d- |

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-03-26 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 --- Comment #5 from Colin.Joe [EMAIL PROTECTED] 2008-03-26 18:33:17 PST --- I have rolled back and retested it , this bug still can be reproduced . -- Configure bugmail: http://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email --- You are

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-03-26 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 --- Comment #6 from Zou Nan hai [EMAIL PROTECTED] 2008-03-26 22:54:36 PST --- It seems threads has some synchoronize issue with xcb. Can you try build the X server without xcb to see if the issue still exist? -- Configure bugmail:

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-03-25 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 Colin.Joe [EMAIL PROTECTED] changed: What|Removed |Added CC||[EMAIL PROTECTED]

[Bug 15193] mesa xdemo 'glthreads' draw nothing

2008-03-25 Thread bugzilla-daemon
http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=15193 --- Comment #4 from Zou Nan hai [EMAIL PROTECTED] 2008-03-25 20:15:32 PST --- It seems like a X server issue, all thread is waiting for _XReply. Could you roll back the xserver a little bit, i.e. 1 week before to see if this issue still