[Bug 105718] amdgpu reported fan speed looks too high (dual fan Sapphire Pulse Vega 56)

2019-07-22 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=105718 --- Comment #3 from weden...@yandex.ru --- I have exactly the same issue with Sapphire Pulse Vega 56. It also reports some unreasonably high value (something around 3000rpm) as max fans RPM. I've found this thread

[Bug 105718] amdgpu reported fan speed looks too high (dual fan Sapphire Pulse Vega 56)

2018-11-16 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=105718 Wilko Bartels changed: What|Removed |Added CC||mikhail.v.gavri...@gmail.co

[Bug 105718] amdgpu reported fan speed looks too high (dual fan Sapphire Pulse Vega 56)

2018-11-16 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=105718 --- Comment #1 from Wilko Bartels --- (In reply to Shmerl from comment #0) > I have Sapphire Pulse Vega 56, which ships with two fans. According to this: > https://www.youtube.com/watch?v=3mKSrSluxbM=1m25s > in a normal scenario, fans should

[Bug 105718] amdgpu reported fan speed looks too high (dual fan Sapphire Pulse Vega 56)

2018-03-23 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=105718 Shmerl changed: What|Removed |Added OS|All |Linux (All) -- You are

[Bug 105718] amdgpu reported fan speed looks too high (dual fan Sapphire Pulse Vega 56)

2018-03-23 Thread bugzilla-daemon
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=105718 Bug ID: 105718 Summary: amdgpu reported fan speed looks too high (dual fan Sapphire Pulse Vega 56) Product: DRI Version: unspecified Hardware: x86-64 (AMD64)