Re: [O] Logbook not working?

2017-02-23 Thread Lawrence Bottorff
Aaaag! I have every confidence that someday I'll stop making a fool of myself to you good people. . . . On Thu, Feb 23, 2017 at 2:55 PM, Nicolas Goaziou wrote: > Hello, > > Lawrence Bottorff writes: > > > I set `debug-on-error` to `t` and went through

Re: [O] Logbook not working?

2017-02-23 Thread Nicolas Goaziou
Hello, Lawrence Bottorff writes: > I set `debug-on-error` to `t` and went through creating a log entry: > > Debugger entered--Lisp error: (error "Before first headline at position > 1151 in buffer test3.org") > signal(error ("Before first headline at position 1151 in buffer

Re: [O] Logbook not working?

2017-02-23 Thread Lawrence Bottorff
I set `debug-on-error` to `t` and went through creating a log entry: Debugger entered--Lisp error: (error "Before first headline at position 1151 in buffer test3.org") signal(error ("Before first headline at position 1151 in buffer test3.org ")) error("Before first headline at position %d in

Re: [O] Logbook not working?

2017-02-23 Thread Nicolas Goaziou
Hello, Lawrence Bottorff writes: > I'm trying to create Logbook entries with C-c C-z -- which has worked fine > in the past. But now whenever I try I get > > org-back-to-heading: Before first headline at position 1151 in buffer > current.org > > . . . i.e., my entry doesn't

[O] Logbook not working?

2017-02-23 Thread Lawrence Bottorff
I'm trying to create Logbook entries with C-c C-z -- which has worked fine in the past. But now whenever I try I get org-back-to-heading: Before first headline at position 1151 in buffer current.org . . . i.e., my entry doesn't show up anywhere. What have I inadvertently messed up? LB