[O] org-mode code / verbatim delimiters don't work with quotation marks

2012-02-20 Thread Leo Alekseyev
I noticed that strings like ='foo'= or =di= don't get recognized by org as code, which is somewhat unfortunate because it forces me to edit exported HTML by hand. Are there any workarounds for this behavior? --Leo

Re: [O] org-mode code / verbatim delimiters don't work with quotation marks

2012-02-20 Thread Michael Hannon
I noticed that strings like ='foo'= or =di= don't get recognized by org as code, which is somewhat unfortunate because it forces me to edit exported HTML by hand.  Are there any workarounds for this behavior? Hi, Leo.  You might try inserting a null character before and after the quotation

Re: [O] org-mode code / verbatim delimiters don't work with quotation marks

2012-02-20 Thread Viktor Rosenfeld
Hi, this behavior is controlled by the contents of the 3rd element of org-emphasis-regexp-components. See this post: http://thread.gmane.org/gmane.emacs.orgmode/20915/focus=20922 I've removed \ a while ago and haven't noticed any problems so far. Cheers, Viktor Leo Alekseyev wrote: I

Re: [O] org-mode code / verbatim delimiters don't work with quotation marks

2012-02-20 Thread Leo Alekseyev
Null character /sort of/ works: it makes org-mode insert the code delimiters on export, but the presence of null characters breaks export down the road, at least in my case. This time, I could intercept the exported text and remove the null characters by hand, but it might not always be the case.