Re: [O] clock-table property column empty

2017-05-27 Thread Nicolas Goaziou
Hello, Nikolay Kudryavtsev writes: > Is there any way to get the old behavior back? I think it made more sense. The old behavior was buggy and inconsistent, but I understand what you mean. I fixed this in maint. Thank you. Regards, -- Nicolas Goaziou

Re: [O] :placement documentation imprecise

2017-05-27 Thread edgar
You are right. I'm sorry. It works with :float, but not with :placement. I misread the documentation. Thanks for the answer! On 2017-05-26 23:52, Nicolas Goaziou wrote: Hello, ed...@openmail.cc writes: But, if I use sideways alone (not sidewaystable), the table is not rotated. I cannot

Re: [O] Bug: link formating problem [9.0.5 (9.0.5-elpaplus @ /Users/mistkafka/.emacs.d/elpa/org-plus-contrib-20170210/)]

2017-05-27 Thread Kaushal Modi
On Fri, May 26, 2017 at 6:04 AM Nicolas Goaziou wrote: > I solved the problem differently, but your suggestion still makes sense. > Would you mind making it a proper patch, using "git format-patch", with > a proper commit message? Don't forget to add TINYCHANGE cookie at

Re: [O] A possibly useful thing

2017-05-27 Thread numbch...@gmail.com
You can make it a minor-mode and publish on MELPA. I found it on Emacs Planet some days ago. I use it. [stardiviner] GPG key ID: 47C32433 IRC(freeenode): stardiviner Twitter: @numbchild Key fingerprint = 9BAA 92BC CDDD B9EF 3B36 CB99 B8C4 B8E5 47C3 2433 Blog:

Re: [O] Git repository error

2017-05-27 Thread Colin Baxter
Dear Luke, > "Luke" == Luke writes: Luke> On 26/05/17 15:39, claude fuhrer wrote: >> Hello everybody >> >> >> On 26/05/17 01:10, Vicente Vera wrote: >>> Hi. For a while i've been getting this error upon running 'make >>> up0' from

Re: [O] Bug: link formating problem [9.0.5 (9.0.5-elpaplus @ /Users/mistkafka/.emacs.d/elpa/org-plus-contrib-20170210/)]

2017-05-27 Thread Achim Gratz
Chunyang Xu writes: > Sure, I will do that when it is possible (Right now, I can not git-clone > org-mode's repository, > > ~$ git clone git://orgmode.org/org-mode.git > Cloning into 'org-mode'... > fatal: read error: Connection reset by peer Cloning via http still works, so try that

Re: [O] Git repository error

2017-05-27 Thread John Hendy
On Thu, May 25, 2017 at 6:10 PM, Vicente Vera wrote: > Hi. For a while i've been getting this error upon running 'make up0' > from my local Org repository: > > fatal: read error: Connection reset by peer I pulled just the other day and it worked, but I use http because git

Re: [O] Git repository error

2017-05-27 Thread Leslie Watter
I can reproduce the same behaviour here: leslie@colossus:~/scm$ git clone git://orgmode.org/w/org-mode.git org-git Cloning into 'org-git'... fatal: read error: Conexão fechada pela outra ponta leslie@colossus:~/scm$ git clone git://orgmode.org/org-mode.git org-git Cloning into 'org-git'...

Re: [O] Bug: link formating problem [9.0.5 (9.0.5-elpaplus @ /Users/mistkafka/.emacs.d/elpa/org-plus-contrib-20170210/)]

2017-05-27 Thread Chunyang Xu
Nicolas Goaziou writes: > Hello, > > Chunyang Xu writes: > >> I changed `org-plain-link-re' to make it not longer think "[" and "]" >> are valid characters in a URL, which solves the problem. > > Thank you. > > I solved the problem differently, but

Re: [O] Error exporting org-ref.org to LaTeX (was: Re: Warnings while installing org-ref)

2017-05-27 Thread John Kitchin
You might have to require org-id and a few other org-ref libs for wos, Scopus and arxiv links. See the notes near the end of that document. I am traveling sans emacs right now so I don't have the exact place to look, but it is in a section on alternate builds I think. On Sat, May 27, 2017 at

Re: [O] Git repository error

2017-05-27 Thread Jason Dunsmore
I'm not sure why, but I was being redirected to port 443 when cloning over the git:// protocol. $ git clone -v git://orgmode.org/org-mode.git Cloning into 'org-mode'... fatal: unable to access 'https://orgmode.org/org-mode.git/': Failed to connect to orgmode.org port 443: Connection timed out

[O] Error exporting org-ref.org to LaTeX (was: Re: Warnings while installing org-ref)

2017-05-27 Thread Lars Bjørndal
On Fri, May 26, 2017 at 04:06:52PM -0400, John Kitchin wrote: > I pushed a bunch of commits today to clean up a lot of these. There are > still a few that I don't know how to get rid of, but it should be a lot > cleaner now. Thanks a lot. To learn Org, Org-ref and exports, I tried to export the

Re: [O] Bug: link formating problem [9.0.5 (9.0.5-elpaplus @ /Users/mistkafka/.emacs.d/elpa/org-plus-contrib-20170210/)]

2017-05-27 Thread Chunyang Xu
Nicolas Goaziou writes: > Hello, > > Chunyang Xu writes: > >> I changed `org-plain-link-re' to make it not longer think "[" and "]" >> are valid characters in a URL, which solves the problem. > > Thank you. > > I solved the problem differently, but