[O] Bug: missing header argument does not work any longer causing Gnuplot to misinterpret data [8.3.4 (8.3.4-47-gaf853d-elpaplus @ c:/Users/harald/AppData/Roaming/.emacs.d/elpa/org-plus-contrib-201605

2016-05-10 Thread Harald Sanftmann
Hi! I have some org-tables which contain empty fields. I specified :missing "?" to get the right results. When I try to plot them with Gnuplot the empty fields are not exported as '?' but just as empty strings ''. Gnuplot therefore just

[O] Bug: missing header argument does not work any longer causing Gnuplot to misinterpret data [8.3.4 (8.3.4-47-gaf853d-elpaplus @ c:/Users/harald/AppData/Roaming/.emacs.d/elpa/org-plus-contrib-201605

2016-05-10 Thread Harald Sanftmann
Hi! I have some org-tables which contain empty fields. I specified :missing "?" to get the right results. When I try to plot them with Gnuplot the empty fields are not exported as '?' but just as empty strings ''. Gnuplot therefore just uses the next non

Re: [O] Bug: missing header argument does not work any longer [8.3.4 (8.3.4-47-gaf853d-elpaplus c:/Users/harald/AppData/Roaming/.emacs.d/elpa/org-plus-contrib-20160502/)]

2016-05-10 Thread Harald Sanftmann
lpa/org-plus-contrib-20160502/)] Newsgroups: gmane.emacs.orgmode Date: 2016-05-06 18:37:52 GMT (4 days, 1 hour and 53 minutes ago) Harald Sanftmann web.de> writes: > I have some org-tables which contain empty fields. I specified :missing "?" to get the right results. > When

[O] Bug: missing header argument does not work any longer [8.3.4 (8.3.4-47-gaf853d-elpaplus @ c:/Users/harald/AppData/Roaming/.emacs.d/elpa/org-plus-contrib-20160502/)]

2016-05-06 Thread Harald Sanftmann
Remember to cover the basics, that is, what you expected to happen and what in fact did happen.  You don't know how to make a good report?  See http://orgmode.org/manual/Feedback.html#Feedback Your bug report will be posted to the Org-mode mailing