Re: [Emacsweblogs] Re: Need volunteers

2010-05-08 Thread Mark A. Hershberger
Aaron Hammitt aaron.hamm...@gmail.com writes:

 Maybe it's possible to automatically select the first configuration when
 Emacs starts up. I'm not sure why it won't prompt me for my password like it
 used to in version 1.4.4.

This is because I made an error in setting an empty password to 
instead of nil.

This should be fixed shortly.

-- 
http://hexmode.com/

Embrace Ignorance.  Just don't get too attached.


___
Emacsweblogs mailing list
Emacsweblogs@nongnu.org
http://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/emacsweblogs


Re: [Emacsweblogs] Re: Need volunteers

2010-03-20 Thread Aaron Hammitt
I realized if I do weblogger-select-configuration FIRST, it works. however I
get a bad user/pass combination error if I leave the password blank in the
variable weblogger-config-alist. If I put the password in, however, then
everything works after I select a weblog.

Maybe it's possible to automatically select the first configuration when
Emacs starts up. I'm not sure why it won't prompt me for my password like it
used to in version 1.4.4.

On Fri, Mar 19, 2010 at 5:08 PM, Ted Smith ted...@gmail.com wrote:

 On Thu, 2010-03-18 at 20:41 -0400, Aaron Hammitt wrote:
  I tried the files you linked to, but when trying to start a new entry
  I get the message Bad url: :/ in the minibuffer.

 I get the same when running from the latest checkout from launchpad.
 Reverting to the previous revision fixes it.

 ___
 Emacsweblogs mailing list
 Emacsweblogs@nongnu.org
 http://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/emacsweblogs


___
Emacsweblogs mailing list
Emacsweblogs@nongnu.org
http://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/emacsweblogs