Re: [e-users] EFL build problem

2017-11-01 Thread Carsten Haitzler
On Wed, 1 Nov 2017 13:39:02 -0400 Conrad Knight said: > I'm running into a problem while trying to build efl-1.20.5. I'm > working with a system that pretty much had no header files, or > anything needed for the compile to work. Many repeated runs of the > "configure"

Re: [e-users] EFL build problem

2017-11-01 Thread Carsten Haitzler
On Wed, 1 Nov 2017 22:40:26 +0100 "Thierry B." said: > Hi, > > I try to build EFL (git). > > :$ ./autogen.sh --disable-systemd > > outcome looks good, only the final alert about prefix not in /usr > > :$ sudo make install > > ... > CC   

Re: [e-users] EFL build problem

2017-11-01 Thread Cedric Bail
> Original Message > Subject: [e-users] EFL build problem > Local Time: November 1, 2017 2:40 PM > UTC Time: November 1, 2017 9:40 PM > From: thier...@zaclys.net > To: enlightenment-users@lists.sourceforge.net > > Hi, > > I try to build EFL (git). > > :$ ./autogen.sh

[e-users] EFL build problem

2017-11-01 Thread Thierry B.
Hi, I try to build EFL (git). :$ ./autogen.sh --disable-systemd outcome looks good, only the final alert about prefix not in /usr :$ sudo make install ... CC    lib/ecore/lib_ecore_libecore_la-ecore_job.elo CC    lib/ecore/lib_ecore_libecore_la-ecore_main.elo lib/ecore/ecore_main.c:288:1

[e-users] EFL build problem

2017-11-01 Thread Conrad Knight
I'm running into a problem while trying to build efl-1.20.5. I'm working with a system that pretty much had no header files, or anything needed for the compile to work. Many repeated runs of the "configure" script gradually helped me find the ones needed. Until it came the "make" step. Apparently