[Evolution-hackers] ExchangeServer 2003: MAPI or Exchange?

2010-11-29 Thread Herbert Stiftler
Hi, in my company we use an Exchange server 2003. As I'm planning to switching to ubuntu, I'm interested in using evolution for email. As i see, there are two options to connect to exchange server: evolution-mapi and evolution-exchange - What are the differences between them? - Which one is

Re: [Evolution-hackers] ExchangeServer 2003: MAPI or Exchange?

2010-11-29 Thread Paul Smith
On Mon, 2010-11-29 at 19:23 +, Herbert Stiftler wrote: in my company we use an Exchange server 2003. As I'm planning to switching to ubuntu, I'm interested in using evolution for email. As i see, there are two options to connect to exchange server: evolution-mapi and evolution-exchange

Re: [Evolution-hackers] ExchangeServer 2003: MAPI or Exchange?

2010-11-29 Thread Kenny,Vale
Dunno if this exchange is appropriate in this list(I’m a n00b), however, in my experience evolution-exchange will work fine with 2003. Things don’t start getting sketchy until Exchange 2007, and there if you want full function you must use exchange-mapi, which is very sketchy indeed ( or at

[Evolution-hackers] Evolution build script

2010-11-29 Thread Kenny,Vale
Heyas all, I'm trying to build Evolution using Paul Smith's script and having virtually 0 luck. I get the following: http://pastebin.ca/2006084 The second half of the error is what I get when I try and run the command referred to in the initial error... This happens during the 'install' and

[Evolution-hackers] Wrong factories starting after alternative installs?

2010-11-29 Thread Paul Smith
Hi all; So, I've been using my makefile to build Evolution 2.32 (latest gnome-2-32 branch actually) on my Ubuntu 10.10 (Maverick) system and it's basically working. However, when I start Evolution it's invoking the wrong factory apps. To start with I run evolution --force-shutdown and verify

Re: [Evolution-hackers] Wrong factories starting after alternative installs?

2010-11-29 Thread Matthew Barnes
On Mon, 2010-11-29 at 15:32 -0500, Paul Smith wrote: I already have added a /etc/dbus-1/session.d/evo-2.32.conf file containing: busconfigservicedir/opt/evo-2.32/share/dbus-1/services//servicedir/busconfig which is what I had to do last time (and I've rebooted since this, by the way, for

Re: [Evolution-hackers] Evolution build script

2010-11-29 Thread Paul Smith
On Mon, 2010-11-29 at 15:00 -0500, Kenny,Vale wrote: I'm trying to build Evolution using Paul Smith's script and having virtually 0 luck. I get the following: http://pastebin.ca/2006084 I've just tried this and sure enough, there's a bug in the evolution builds. Applying this patch fixed

[Evolution-hackers] Evo 2.91.x and MAPI

2010-11-29 Thread Kenny,Vale
Has anyone tried evolution-mapi 2.91.x with Exchange server 2007 yet? It just occurred to me that I may be completely wasting my time; an activity at which I have significant experience and many fond memories, however not one in which, for the nonce, I'd choose to continue developing. So...

Re: [Evolution-hackers] Wrong factories starting after alternative installs?

2010-11-29 Thread Paul Smith
On Mon, 2010-11-29 at 14:51 -0600, Matthew Barnes wrote: The config file looks right to me. I gave a similar example awhile back which you might try copying verbatim: http://mail.gnome.org/archives/evolution-hackers/2010-March/msg00023.html That's exactly where I got my version originally.