Re: [Evolution-hackers] Cannot run evolution built using jhbuild

2009-01-08 Thread Stefano Canepa
Il giorno gio, 08/01/2009 alle 00.10 +0100, Tobias Mueller ha scritto: Hi, On 07.01.2009 22:20, Stefano Canepa wrote: 2) what's going wrong the evolution built by jhbuild? The build itself works properly, right? Running your newly build Evolution fails, if I read your log correctly.

[Evolution-hackers] Cannot run evolution built using jhbuild

2009-01-07 Thread Stefano Canepa
Hi all, I would like to write an e-plugin to run syncevolution but as I'm new to evolution development I decide, may be I'm wrong, to start build from source using jhbuild thinking that this is the quickest way to satisfy the requirements. I just followed

Re: [Evolution-hackers] Cannot run evolution built using jhbuild

2009-01-07 Thread Patrick Ohly
On Mi, 2009-01-07 at 22:20 +0100, Stefano Canepa wrote: I would like to write an e-plugin to run syncevolution Excellent! Let me know when I can help with the SyncEvolution side of things. As far as e-plugins go I don't know anything myself, so we'll have to depend on the assistance of the

Re: [Evolution-hackers] Cannot run evolution built using jhbuild

2009-01-07 Thread Tobias Mueller
Hi, On 07.01.2009 22:20, Stefano Canepa wrote: 2) what's going wrong the evolution built by jhbuild? The build itself works properly, right? Running your newly build Evolution fails, if I read your log correctly. To run evolution, you should do a jhbuild run evolution. It is not clear to me,