Re: [Evolution-hackers] Evo won't display special characters

2010-07-12 Thread Milan Crha
On Sat, 2010-07-10 at 19:28 -0400, Paul Smith wrote: Is there any hope of anyone looking into this? I'm not even sure if it's a gtkhtml bug or an Evo bug at this point, all I know is I'm constantly being forced to forward email to my Exchange account and read it with Outlook in Crossover

Re: [Evolution-hackers] Evo won't display special characters

2010-07-12 Thread Paul Smith
On Mon, 2010-07-12 at 09:51 +0200, Milan Crha wrote: yup, I've this in my todo list, since 21/06/2010, but due to other work I didn't get to it yet. I'm sorry. No problem. Just to summarize, you've an issue involving https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=610797 that with a patch the

Re: [Evolution-hackers] Evo won't display special characters

2010-07-12 Thread Milan Crha
On Mon, 2010-07-12 at 12:56 -0400, Paul Smith wrote: Just to summarize, you've an issue involving https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=610797 ... To be clear, I'm seeing this with the IMAP (and IMAPX) backends, not with MAPI (it might happen with MAPI, too, but it's not

Re: [Evolution-hackers] Evo won't display special characters

2010-07-11 Thread David Woodhouse
On Sat, 2010-04-17 at 23:13 -0400, Paul Smith wrote: I understand that this is very likely an invalid message and that \224 is a bogus character in an iso-8859-1 charset. No, it's a valid character in ISO8859-1. But your message isn't being interpreted as ISO8859-1. Its Content-Type: header

Re: [Evolution-hackers] Evo won't display special characters

2010-07-11 Thread David Woodhouse
On Sun, 2010-07-11 at 16:00 +0100, David Woodhouse wrote: We seem to be ignoring the META HTTP-EQUIV... tag in the HTML itself, which is trying to override the Content-Type: header and _is_ correctly specifying the character set. Hrm. That _is_ actually supported by gtkhtml, but evolution

Re: [Evolution-hackers] Evo won't display special characters

2010-06-20 Thread Paul Smith
On Wed, 2010-04-28 at 14:14 +0200, Milan Crha wrote: On Sat, 2010-04-17 at 23:13 -0400, Paul Smith wrote: Hi all. Occasionally I get email from someone and they include a special character in the email (this is html mail). When this happens, the entire paragraph/section of that email is

Re: [Evolution-hackers] Evo won't display special characters

2010-04-27 Thread Paul Bolle
On Tue, 2010-04-27 at 12:47 -0400, Paul Smith wrote: Anyone have any thoughts on this? If I file a bug, should it go to evolution, or something like gtkhtml or libxml or something else? I'm not really clear on the breakdown in responsibility for the Gnome components in Evo. When in doubt