[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-14 Thread Maglinger, Paul
yitforum.com> Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Please send (off list if you prefer) a complete "Get-OutlookProvider | format-list *". Save the attached file as Get-ServiceConnectionPoint.ps1, run in an elevated PowerShell sessi

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-14 Thread Michael B. Smith
rom: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad...@lists.myitforum.com] On Behalf Of Michael B. Smith Sent: Sunday, August 13, 2017 6:17 PM To: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Please send (off list if you pre

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-13 Thread Michael B. Smith
he verbose output. From: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad...@lists.myitforum.com] On Behalf Of Maglinger, Paul Sent: Saturday, August 12, 2017 12:19 PM To: 'exchange@lists.myitforum.com' Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-12 Thread Maglinger, Paul
change@lists.myitforum.com' Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Okay, that made a difference. It's showing all 10 servers and not the 2 ghost servers. I'm still seeing the old server when I test e-mail autoconfiguration. See screenshot. [cid:image0

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-11 Thread Michael B. Smith
PM To: 'exchange@lists.myitforum.com' Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect I'm looking over your script and see at the top where if I wanted to see all servers that I should add an allServers parameter. This parameter appears to be there as [Pa

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-11 Thread Maglinger, Paul
[mailto:listsad...@lists.myitforum.com] On Behalf Of Michael B. Smith Sent: Thursday, August 10, 2017 7:57 PM To: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Duh My bad. Yes, specify -allServers -Original Message

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-10 Thread Michael B. Smith
, August 10, 2017 11:13 AM To: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Curiouser and curiouser. Then I have no explanation. I'm sorry. -Original Message- From: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-10 Thread Maglinger, Paul
@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Curiouser and curiouser. Then I have no explanation. I'm sorry. -Original Message- From: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad...@lists.myitforum.com] On Behalf

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-10 Thread Michael B. Smith
l B. Smith Sent: Thursday, August 10, 2017 10:42 AM To: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect IsValid means that the object passes AD validation. Whenever you assign a value to an object attribute in AD it go

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-10 Thread Maglinger, Paul
: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect IsValid means that the object passes AD validation. Whenever you assign a value to an object attribute in AD it goes through a validation routine based on the OID of the attribute type. IsV

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-10 Thread Michael B. Smith
tforum.com' Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Okay, this is weird. When I ran the script the first time there were 12 servers listed under the ExchangeServer header - including 2 that were decommissioned. Now when I run it there i

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-10 Thread Maglinger, Paul
Message- From: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad...@lists.myitforum.com] On Behalf Of Michael B. Smith Sent: Wednesday, August 09, 2017 5:10 PM To: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect That begins

Re: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Maglinger, Paul
- > From: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad...@lists.myitforum.com] > On Behalf Of Maglinger, Paul > Sent: Wednesday, August 9, 2017 5:56 PM > To: 'exchange@lists.myitforum.com' > Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server >

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Michael B. Smith
Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Does "Get-ExchangeServer -Status" find the old servers? I bet it does... -Original Message- From: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad...@lists.myitforum.com] On Behalf Of Maglinger,

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Maglinger, Paul
. -Original Message- From: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad...@lists.myitforum.com] On Behalf Of Michael B. Smith Sent: Wednesday, August 09, 2017 4:31 PM To: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Michael B. Smith
17 5:00 PM To: 'exchange@lists.myitforum.com' Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Interesting. When I run your script 2 decommissioned Exchange servers show up under the ExchangeServer header. When I run a Get-ExchangeServer command alone they do

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Maglinger, Paul
'exchange@lists.myitforum.com' Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Interesting. When I run your script 2 decommissioned Exchange servers show up under the ExchangeServer header. When I run a Get-ExchangeServer command alone they do not. So what i

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Maglinger, Paul
: listsad...@lists.myitforum.com [mailto:listsad...@lists.myitforum.com] On Behalf Of Michael B. Smith Sent: Wednesday, August 09, 2017 4:10 PM To: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Does "Get-ExchangeS

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Michael B. Smith
m' Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Interesting. When I run your script 2 decommissioned Exchange servers show up under the ExchangeServer header. When I run a Get-ExchangeServer command alone they do not. So what information are you pu

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Maglinger, Paul
: exchange@lists.myitforum.com Subject: [Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect Run this. (Save as ps1, run in Exchange Management Shell, the output is rather voluminous, so you should probably redirect to a file.) This should tell you where the old server n

[Exchange] RE: Test E-mail AutoConfiguration HTTP protocol server name incorrect

2017-08-09 Thread Michael B. Smith
Run this. (Save as ps1, run in Exchange Management Shell, the output is rather voluminous, so you should probably redirect to a file.) This should tell you where the old server name is referred to. I haven't tested this on Exchange 2010 in a while, but I think it should still work.