Re: [FFmpeg-trac] #6999(avfilter:closed): Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version

2018-02-09 Thread FFmpeg
#6999: Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version
-+-
 Reporter:  BlackScreen  |Owner:
 Type:  defect   |   Status:  closed
 Priority:  important|Component:  avfilter
  Version:  git-master   |   Resolution:  wontfix
 Keywords:  aphasemeter  |   Blocked By:
  regression |  Reproduced by developer:  0
 Blocking:   |
Analyzed by developer:  0|
-+-

Comment (by richardpl):

 Because you inserted format filter, besides this is not support site.
 There are other sites for that.

--
Ticket URL: 
FFmpeg 
FFmpeg issue tracker
___
FFmpeg-trac mailing list
FFmpeg-trac@avcodec.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-trac


Re: [FFmpeg-trac] #6999(avfilter:closed): Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version

2018-02-09 Thread FFmpeg
#6999: Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version
-+-
 Reporter:  BlackScreen  |Owner:
 Type:  defect   |   Status:  closed
 Priority:  important|Component:  avfilter
  Version:  git-master   |   Resolution:  wontfix
 Keywords:  aphasemeter  |   Blocked By:
  regression |  Reproduced by developer:  0
 Blocking:   |
Analyzed by developer:  0|
-+-

Comment (by BlackScreen):

 Replying to [comment:5 MReedAustin]:
 > aphasemeter outputs the audio received (with metadata injection) on its
 first output pad, and the generated video on the second, so in your case
 you were attempting to map the audio output into the video of your output
 file. The modified command below should work for you, I believe.
 >
 > {{{
 > ffmpeg -hide_banner -i "Test.wav" -filter_complex "[0:a]
 aphasemeter=s=hd720:rate=50:mpc=cyan, format=yuv420p [a][v]" -map "[v]"
 -map [a] -r 50 -vcodec libx264 -s 1280x720 -pix_fmt yuv420p -preset slow
 -crf 20 -profile:v main -level 4.0 -acodec aac -ab 192k -ac 2
 "Test_Phase.mp4"
 > }}}
 I tried your solution, but it does not work either. I tried it with quotes
 for "[a]", but I get more or less the same error. See here:
 {{{
 [Parsed_aphasemeter_0 @ 0016cd40] Media type mismatch between the
 'Parsed_aphasemeter_0' filter output pad 0 (audio) and the
 'Parsed_format_1' filter input pad 0 (video)
 [AVFilterGraph @ 00170bc0] Cannot create the link aphasemeter:0 ->
 format:0
 Error initializing complex filters.
 Invalid argument
 }}}

--
Ticket URL: 
FFmpeg 
FFmpeg issue tracker
___
FFmpeg-trac mailing list
FFmpeg-trac@avcodec.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-trac


Re: [FFmpeg-trac] #6999(avfilter:closed): Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version

2018-02-09 Thread FFmpeg
#6999: Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version
-+-
 Reporter:  BlackScreen  |Owner:
 Type:  defect   |   Status:  closed
 Priority:  important|Component:  avfilter
  Version:  git-master   |   Resolution:  wontfix
 Keywords:  aphasemeter  |   Blocked By:
  regression |  Reproduced by developer:  0
 Blocking:   |
Analyzed by developer:  0|
-+-

Comment (by MReedAustin):

 Replying to [comment:4 BlackScreen]:
 > Then please tell me how I would use it.

 aphasemeter outputs the audio received (with metadata injection) on its
 first output pad, and the generated video on the second, so in your case
 you were attempting to map the audio output into the video of your output
 file. The modified command below should work for you, I believe.


 {{{
 ffmpeg -hide_banner -i "Test.wav" -filter_complex "[0:a]
 aphasemeter=s=hd720:rate=50:mpc=cyan, format=yuv420p [a][v]" -map "[v]"
 -map [a] -r 50 -vcodec libx264 -s 1280x720 -pix_fmt yuv420p -preset slow
 -crf 20 -profile:v main -level 4.0 -acodec aac -ab 192k -ac 2
 "Test_Phase.mp4"
 }}}

--
Ticket URL: 
FFmpeg 
FFmpeg issue tracker
___
FFmpeg-trac mailing list
FFmpeg-trac@avcodec.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-trac


Re: [FFmpeg-trac] #6999(avfilter:closed): Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version

2018-02-03 Thread FFmpeg
#6999: Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version
-+-
 Reporter:  BlackScreen  |Owner:
 Type:  defect   |   Status:  closed
 Priority:  important|Component:  avfilter
  Version:  git-master   |   Resolution:  wontfix
 Keywords:  aphasemeter  |   Blocked By:
  regression |  Reproduced by developer:  0
 Blocking:   |
Analyzed by developer:  0|
-+-

Comment (by BlackScreen):

 Then please tell me how I would use it.

--
Ticket URL: 
FFmpeg 
FFmpeg issue tracker
___
FFmpeg-trac mailing list
FFmpeg-trac@avcodec.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-trac


Re: [FFmpeg-trac] #6999(avfilter:closed): Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version

2018-02-03 Thread FFmpeg
#6999: Filter "aphasemeter" not working in latest FFmpeg version
-+-
 Reporter:  BlackScreen  |Owner:
 Type:  defect   |   Status:  closed
 Priority:  important|Component:  avfilter
  Version:  git-master   |   Resolution:  wontfix
 Keywords:  aphasemeter  |   Blocked By:
  regression |  Reproduced by developer:  0
 Blocking:   |
Analyzed by developer:  0|
-+-
Changes (by richardpl):

 * status:  new => closed
 * resolution:   => wontfix


Comment:

 The syntax of filter have simply changed, by default it will output both
 audio and video stream at once.

--
Ticket URL: 
FFmpeg 
FFmpeg issue tracker
___
FFmpeg-trac mailing list
FFmpeg-trac@avcodec.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-trac