Re: [Finale] Missing instrument?

2015-11-26 Thread Steve Parker
Thanks for the answer. Have done this. Still wonder what went wrong? Steve P. > On 26 Nov 2015, at 08:05, Gippo Mercoli wrote: > > Try inserting instrument you need in score manager, copying and pasting to > new, then delete the old one. > > Making a backup copy before :)

Re: [Finale] Missing instrument?

2015-11-26 Thread Gippo Mercoli
Try inserting instrument you need in score manager, copying and pasting to new, then delete the old one. Making a backup copy before :) -- Gippo Mercoli www.clubgippo.com www.ga-music.com > On 25 Nov 2015, at 23:28, Steve Parker wrote: > > I’m on 2014.5 and have

Re: [Finale] Problem with Finale 2014.5

2015-11-26 Thread Gippo Mercoli
In older OS X I use to solve such problems playing finale through midi (or voce versa through audio unit), if you don’t have particular audio needs. In alternative try starting play back from another bar. -- Gippo Mercoli www.clubgippo.com www.ga-music.com > On 25 Nov 2015, at 20:48,

[Finale] Notation not Visible in Part

2015-11-26 Thread Giovanni Andreani
I’m working on a document where notation is mainly written in layer 1 but I seldom use layer 4 for special purposes. All looks perfect in the score but in the part where layer 4 was applied no notation is visible. I have no staff-styles applied and can’t just guess why this is. Any hint? Thank

Re: [Finale] Notation not Visible in Part

2015-11-26 Thread Christopher Smith
Is it possible that you have specified a “voicing” for the linked part, so only one layer is used? Christopher > On Thu Nov 26, at ThursdayNov 26 3:50 AM, Giovanni Andreani > wrote: > > I’m working on a document where notation is mainly written in layer 1 but I >