[Flashcoders] Dynamically Loading JPGs ~ Strange Behavior

2006-09-01 Thread azsl1326-email
I have about 20 jpegs that are dynamically being loaded into a swf. These images are loaded one at a time, fade in as the previous one fades out, and then eventually the loop starts over again, loading the initial image. I am using the MovieClipLoader Class to load them. I am, however, running

RE: [Flashcoders] Dynamically Loading JPGs ~ Strange Behavior

2006-09-01 Thread Sönke Rohde
: [Flashcoders] Dynamically Loading JPGs ~ Strange Behavior I have about 20 jpegs that are dynamically being loaded into a swf. These images are loaded one at a time, fade in as the previous one fades out, and then eventually the loop starts over again, loading the initial image. I am using

Re: [Flashcoders] Dynamically Loading JPGs ~ Strange Behavior

2006-09-01 Thread daniel
the reason it doesn't work live but does on local servers has to do with loading time. Have your graphics load, then display them. Normaly what I'll do is a simple load, and load all the pictures before anything displays. I don't know of a way of watching the bits loaded of the graphic so I

RE: [Flashcoders] Dynamically Loading JPGs ~ Strange Behavior

2006-09-01 Thread Steven Sacks | BLITZ
To: flashcoders@chattyfig.figleaf.com Subject: [Flashcoders] Dynamically Loading JPGs ~ Strange Behavior I have about 20 jpegs that are dynamically being loaded into a swf. These images are loaded one at a time, fade in as the previous one fades out, and then eventually the loop starts over

Re: [Flashcoders] Dynamically Loading JPGs ~ Strange Behavior

2006-09-01 Thread Marc Hoffman
Of the solutions that have been suggested, I think the most likely one is case-sensitivity. Make sure to maintain the same case in naming and calling the files. It doesn't seem that loading time is an issue. If you're using the MovieClipLoader you're probably already using onLoadInit to