RE: [Flashcoders] ComboBox not dropping down in browser?

2008-11-03 Thread Mendelsohn, Michael
Hi Cor...

I was looking for an example but I don't have one at the moment.  All
you need to do is add an onEnterFrame function somewhere, then within
that function, set the params of the ComboBox instance. The last line of
the onEnterFrame function is to delete onEnterFrame.  The issue is that
V2 components need one frame to initialize themselves, so when you set
your custom params (data, etc.) you are doing it after the ComboBox has
been drawn to the stage.  You could also look into doing it onInit.  I
believe that's an event for the ComboBox but I am not 100% certain at
the moment.  The onEnterFrame function probably shouldn't be on the
ComboBox itself, but maybe in the MovieClip containing the ComboBox
instance.

Hope that helps, let me know if you've got it working.
- MM


___
Flashcoders mailing list
Flashcoders@chattyfig.figleaf.com
http://chattyfig.figleaf.com/mailman/listinfo/flashcoders


RE: [Flashcoders] ComboBox not dropping down in browser?

2008-10-31 Thread Karim Beyrouti
The problem with the drop down not working could be you removing some needed
assets from the styling MovieClips. I suggest if you need to remove some
bits of components you just test a lot and try to set the alpha to 0 from
the palette if you need to remove something... 

As for the fonts - I had some issues. This code worked for me (AS3 FP9):
Note GothamMedium is embedded in the lib.

code

var tClass:Class= getDefinitionByName(GothamMedium) as Class;
Font.registerFont(tClass);

var tf:TextFormat   = new TextFormat();
tf.font = Gotham Medium;
tf.size = 12;
tf.bold = false;

cmb_mc.dropdown.setRendererStyle(embedFonts , true);
cmb_mc.dropdown.setRendererStyle(textFormat , tf);
cmb_mc.textField.setStyle(fontFamily , Gotham Medium );
cmb_mc.textField.setStyle(embedFonts , true );

dob_txt.embedFonts = true;
dob_txt.setTextFormat( tf);
StyleManager.setStyle( textFormat , tf)

/code


Hope this helps



Karim
-Original Message-
From: [EMAIL PROTECTED]
[mailto:[EMAIL PROTECTED] On Behalf Of Preston
Parris
Sent: 31 October 2008 16:53
To: flashcoders@chattyfig.figleaf.com
Subject: [Flashcoders] ComboBox not dropping down in browser?

I have a combo box that I just styled, everything works perfectly in the
flash ide, all of the data populates, it drops down, is styled fine, Now
when I open it in the browser, I click to drop it down, nothing happens. If
I click it then tab to the box it shows the yellow outline of wear the
content should be yet nothing is there, also my font styling for this box
seems to have no effect in the browser, yet like I said in the ide,
everything is perfect.
thank you to anyone who can help, I will continue my struggle, haha.

-- 
Preston Parris
[EMAIL PROTECTED]
cell: 704.450.9299
www.modevisual.com
___
Flashcoders mailing list
Flashcoders@chattyfig.figleaf.com
http://chattyfig.figleaf.com/mailman/listinfo/flashcoders

___
Flashcoders mailing list
Flashcoders@chattyfig.figleaf.com
http://chattyfig.figleaf.com/mailman/listinfo/flashcoders


RE: [Flashcoders] ComboBox not dropping down in browser?

2008-10-31 Thread Mendelsohn, Michael
It's possible that if your movie is a one frame timeline, you need to
initiate all the ComboBox params after one frame.  I can only speak for
V2 components in AS2, but I have always needed to set up components
after one refresh.

- MM


___
Flashcoders mailing list
Flashcoders@chattyfig.figleaf.com
http://chattyfig.figleaf.com/mailman/listinfo/flashcoders


RE: [Flashcoders] ComboBox not dropping down in browser?

2008-10-31 Thread Cor
Can you show it??

-Original Message-
From: [EMAIL PROTECTED]
[mailto:[EMAIL PROTECTED] On Behalf Of Preston
Parris
Sent: vrijdag 31 oktober 2008 17:53
To: flashcoders@chattyfig.figleaf.com
Subject: [Flashcoders] ComboBox not dropping down in browser?

I have a combo box that I just styled, everything works perfectly in the
flash ide, all of the data populates, it drops down, is styled fine, Now
when I open it in the browser, I click to drop it down, nothing happens. If
I click it then tab to the box it shows the yellow outline of wear the
content should be yet nothing is there, also my font styling for this box
seems to have no effect in the browser, yet like I said in the ide,
everything is perfect.
thank you to anyone who can help, I will continue my struggle, haha.

-- 
Preston Parris
[EMAIL PROTECTED]
cell: 704.450.9299
www.modevisual.com
___
Flashcoders mailing list
Flashcoders@chattyfig.figleaf.com
http://chattyfig.figleaf.com/mailman/listinfo/flashcoders

___
Flashcoders mailing list
Flashcoders@chattyfig.figleaf.com
http://chattyfig.figleaf.com/mailman/listinfo/flashcoders