[fossil-users] file artifact links not working

2009-12-19 Thread Wilson, Ronald
on one of my new repositories the file artifact links don't work for  
files with extension .zrx. these are simple windows text files. other  
file artifacts work fine. try it yourself here

http://svn.thereverend.org:8080/

check the history of any zrx file then click the link for it's  
artifact and the server will return error 324.

any help would be appreciated.

from my mobile 434.851.1612
___
fossil-users mailing list
fossil-users@lists.fossil-scm.org
http://lists.fossil-scm.org:8080/cgi-bin/mailman/listinfo/fossil-users


Re: [fossil-users] file artifact links not working

2009-12-19 Thread Wilson, Ronald
actually what is happening is that fossil.exe launches another fossil  
process to serve the artifact and that process crashes. the _in txt  
file has GET /artifact info but the _out txt file is null.

from my mobile 434.851.1612

On Dec 19, 2009, at 7:06 PM, Wilson, Ronald rwils...@harris.com  
wrote:


 on one of my new repositories the file artifact links don't work for
 files with extension .zrx. these are simple windows text files. other
 file artifacts work fine. try it yourself here

 http://svn.thereverend.org:8080/

 check the history of any zrx file then click the link for it's
 artifact and the server will return error 324.

 any help would be appreciated.

 from my mobile 434.851.1612
 ___
 fossil-users mailing list
 fossil-users@lists.fossil-scm.org
 http://lists.fossil-scm.org:8080/cgi-bin/mailman/listinfo/fossil-users
___
fossil-users mailing list
fossil-users@lists.fossil-scm.org
http://lists.fossil-scm.org:8080/cgi-bin/mailman/listinfo/fossil-users