5.2-BETA root mount failure

2003-11-25 Thread Jeroen Hogeveen
 IC35L120AVV207-1/V24OA66A ATA/ATAPI rev 6
Slave:   no device present
ATA channel 3:
Master:  ad6 IC35L120AVV207-1/V24OA66A ATA/ATAPI rev 6
Slave:   no device present

%atacontrol status 0
ar0: ATA RAID1 subdisks: ad4 ad6 status: READY

%atacontrol mode 2
Master = UDMA100
Slave  = ???
%atacontrol mode 3
Master = UDMA100
Slave  = ???


-- 
Jeroen Hogeveen, [EMAIL PROTECTED]
___
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-current
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]


5.2-BETA root mount failure

2003-11-25 Thread Jeroen Hogeveen
:
Master:  ad6 IC35L120AVV207-1/V24OA66A ATA/ATAPI rev 6
Slave:   no device present
%atacontrol status 0
ar0: ATA RAID1 subdisks: ad4 ad6 status: READY
%atacontrol mode 2
Master = UDMA100
Slave  = ???
%atacontrol mode 3
Master = UDMA100
Slave  = ???
--
Jeroen Hogeveen, [EMAIL PROTECTED]


___
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-current
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]


Re: Kde2pre: is it FreeBSD or Kde fault?

2000-04-29 Thread Jeroen Hogeveen

Hey Vallo,

You can try to edit the libtool file in the kdelibs
directory to set deplibs="$deplibs -lc -lgcc" (around
line number 2600).

This will link the __eh_rtime_match.

I still get a nonworking khtm however.. :

  khtml (cache): CachedImage::ref()
  khtml (cache): Cache::notify()
  konqueror: KCrash: crashing crashRecursionCounter = 0
  konqueror: KCrash: Appname = 0x8073fb0 apppath = 0x0
  konqueror: Unable to start dr. konqi
  DCOP:  unregister 'konqueror'kio (KIOConnection): read
  kio (kioslave): slavewrapper: Communication with app lost.
  Returning to slave pool.

Any ideas?

--jh



To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED]
with "unsubscribe freebsd-current" in the body of the message