RE: arla on 5.0-DP2

2002-12-02 Thread Petr Holub
Arla is broken on 5.0, as you have discovered. http://bento.freebsd.org/errorlogs/5-latest/arla-0.35.6.log Obviously :-). But I was able to get even further than what's shown in the build log mentioned above which crashes on checking if vnode_if.h needs to be built... configure: error: unable

arla on 5.0-DP2

2002-12-01 Thread Petr Holub
Hi all, I tried to build arla on 5.0-DP2 and got messages following my signature. It seems that some structures changed since 4-STABLE. I'm building it on my own using patches from port tree. This procedure works on 4.x flawlessly. Petr

Re: arla on 5.0-DP2

2002-12-01 Thread Tilman Linneweh
In arved.freebsd.current, you wrote: Hi all, I tried to build arla on 5.0-DP2 and got messages following my signature. It seems that some structures changed since 4-STABLE. I'm building it on my own using patches from port tree. This procedure works on 4.x flawlessly. Have you tried

RE: arla on 5.0-DP2

2002-12-01 Thread Petr Holub
Have you tried the update submitted in PR ports 43484? I didn't tested it on CURRENT yet (due to lack of Kerberos on my CURRENT box). The seems to just to upgrade to 0.36.9. I tried to compile both 0.35.9 and 0.36.10 with the same result. :-( I didn't use patches patch-ac and patch-ad from port

RE: arla on 5.0-DP2

2002-12-01 Thread Petr Holub
Have you tried the update submitted in PR ports 43484? I didn't tested it on CURRENT yet (due to lack of Kerberos on my CURRENT box). BTW: I've looked inside patch-ac and patch-ad and arla-0.35.10 sources and it seems that 0.35.10 already contains those patches (though they are rewritten a

Re: arla on 5.0-DP2

2002-12-01 Thread Tilman Linneweh
* Petr Holub [EMAIL PROTECTED] [Sun, 1 Dec 2002 16:38:26 +0100]: Have you tried the update submitted in PR ports 43484? I didn't tested it on CURRENT yet (due to lack of Kerberos on my CURRENT box). The seems to just to upgrade to 0.36.9. I tried to compile both 0.35.9 and 0.36.10 with

Re: arla on 5.0-DP2

2002-12-01 Thread Kris Kennaway
On Sun, Dec 01, 2002 at 04:09:11PM +0100, Petr Holub wrote: Hi all, I tried to build arla on 5.0-DP2 and got messages following my signature. It seems that some structures changed since 4-STABLE. I'm building it on my own using patches from port tree. This procedure works on 4.x flawlessly