mozilla-devel port on current

2002-12-06 Thread James Satterfield
mozilla-devel port fails to build on current. I would imagine this is already known, but I haven't seen any posts on the mailing list. snip jsdtoa.c cc -o jsdtoa.o -c -DOSTYPE=\FreeBSD5\ -DOSARCH=\FreeBSD\ -DOJI -DEXPORT_JS_A PI -DJS_USE_SAFE_ARENA -I../../dist/include/js -I../../dist/include

/usr/ports/graphics/lcms fails test on current with P4

2002-12-06 Thread James Satterfield
The lcms port fails it's build time tests on current with a P4. I believe this builds on non-P4 systems running current. snip building static lcms library building shared library liblcms.so.1 ranlib liblcms.a cd /usr/ports/graphics/lcms/work/lcms-1.09/src/../testbed /usr/bin/env CFLAGS=-O

Re: /usr/ports/graphics/lcms fails test on current with P4

2002-12-06 Thread James Satterfield
lcms still fails build tests when compiled with CPUTYPE?=i686 and no CFLAGS set. James. - Original Message - From: Joe Marcus Clarke [EMAIL PROTECTED] To: James Satterfield [EMAIL PROTECTED] Cc: [EMAIL PROTECTED] Sent: Friday, December 06, 2002 10:47 AM Subject: Re: /usr/ports/graphics

Re: mozilla-devel port on current

2002-12-06 Thread James Satterfield
Marc Recht wrote: -march=pentiumpro is not the default, -mcpu=pentiumpro is. Anyway, I Nope, -march=pentiumpro is added, if the CPUTYPE is i686 (the default). At least if I had read examples/etc/make.conf and bsd.cpu.mk correctly. doubt this is the cause of the problem. It's more likely to

Do any of the 1.4.x jdks work reasonably well?

2002-12-07 Thread James Satterfield
I've tried the sun and blackdown jdk14 ports on -stable and had no success in running even the demos that come with the jdk. Is this a just me problem or do those jdks just not work? James. To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED] with unsubscribe freebsd-current in the body of the

Re: RC1 sysinstall hang

2002-12-09 Thread James Satterfield
Dimitry Andric wrote: -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 Hi, Having tried 5.0-DP1 before on a certain box (see below for dmesg), I tried booting a 5.0-RC1 CD on it. However, sysinstall always hangs at probing devices, although it reacts to ^C. Restarting it doesn't really help,

Failed building XFree86-4-clients

2003-10-07 Thread James Satterfield
On a recent -current FreeBSD bishop.uberduper.com 5.1-CURRENT FreeBSD 5.1-CURRENT #0: Mon Oct 6 15:12:45 PDT 2003 I am unable to build XFree86-4-clients from ports. Here's the last little bits from the build. macro in not recognized -- ignoring making all in programs/bdftopcf... cc -O -pipe

Re: Wavelan problems

2003-02-21 Thread James Satterfield
Just a suggestion. Do not set media autoselect. Set it to DS/11Mbps mediaopt adhoc or something. This still gives me a TON of tx timeouts, but the card works. I've only had the problem you're seeing when I set media autoselect. James. Maikel Verheijen wrote: Since I deleted the original email

Errors with wireless

2003-02-25 Thread James Satterfield
I'm getting a LOT of these. ether_input: drop bdg packet, bif 0x5 wi0: tx failed, retry limit exceeded Running a recent -current. FreeBSD 5.0-CURRENT #0: Sat Feb 15 13:12:32 PST 2003 Just seems to be an annoyance. Everything seems to work just fine. James. To Unsubscribe: send mail to [EMAIL

Re: Errors with wireless

2003-02-25 Thread James Satterfield
Ditto. Constantly get those errors. smak# ls -lad dmesg.today -rw--- 1 root wheel 32121 Feb 25 03:02 dmesg.today All tx failed messages. Same sysctl values as well. James. - Original Message - From: Juli Mallett [EMAIL PROTECTED] To: Sam Leffler [EMAIL PROTECTED] Cc: [EMAIL

xmms audio playing too fast

2003-02-28 Thread James Satterfield
After a cvsup/rebuild of -current yesterday xmms plays audio at in increased rate. I'm building right now in the hopes that it will go away. James. To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED] with unsubscribe freebsd-current in the body of the message

SCHED_ULE oddities

2003-02-28 Thread James Satterfield
First off, I found SCHED_ULE to be very slow. More importantly, the two times that I rebooted while running it, shutdown failed to sync the disks. On the second reboot, I had just installed a new kernel. The results of this were ugly. /boot/kernel and /boot/kernel.old disappeared. I've since

current and vmware2

2003-03-03 Thread James Satterfield
I'm trying to run vmware2 on a recent -current. I'm getting these when trying to load the vmmon_up module. kldload: can't load /usr/local/lib/vmware/lib/modules/vmmon_up.ko: No such file or directory Also making an appearance in dmesg is link_elf: symbol cdevsw_add undefined. Current from today.

Re: current and vmware2

2003-03-03 Thread James Satterfield
By the way... /usr/local/lib/vmware/lib/modules/vmmon_up.ko does exist. James. On Mon, 3 Mar 2003 14:57:12 -0800 James Satterfield [EMAIL PROTECTED] wrote: I'm trying to run vmware2 on a recent -current. I'm getting these when trying to load the vmmon_up module. kldload: can't load /usr

Fw: Re: current and vmware2

2003-03-04 Thread James Satterfield
Looks like this email didn't make it to the mailing list. I've not tried the solution yet, but I figured everyone would like to see this. James. Begin forwarded message: Date: Tue, 4 Mar 2003 18:14:32 +0900 From: Yoshinori KASAZAKI [EMAIL PROTECTED] To: James Satterfield [EMAIL PROTECTED

Re: SCHED_ULE ok again. feedback please?

2003-03-05 Thread James Satterfield
My first impression of SCHED_ULE is slow. I only say this because the first thing I fire up after starting X is Eterm with a transparant+shaded theme. Even with the old scheduler this Eterm wasn't too snappy, but with SCHED_ULE it hangs X for about 1-2 seconds. I'm currently running a kernel

Big IDE drive + little IDE controller + freebsd

2003-03-07 Thread James Satterfield
I've got a 160GB ide drive in my FBSD box. It's got an old ide controller that doesn't support big ide drives. Yet freebsd recognizes the drives full capacity, allows me to partition it, and newfs it. After writing about 47GB of data to the drive, I start getting these. ad5: WRITE command

Re: Big IDE drive + little IDE controller + freebsd

2003-03-07 Thread James Satterfield
warranty returns. James. On Fri, 7 Mar 2003 14:20:24 -0800 James Satterfield [EMAIL PROTECTED] wrote: I've got a 160GB ide drive in my FBSD box. It's got an old ide controller that doesn't support big ide drives. Yet freebsd recognizes the drives full capacity, allows me to partition

DVArchive + jdk1.4.1

2003-03-07 Thread James Satterfield
I'm hoping some of you have played with dvarchive in the past or may have a use for it in the future. http://dvarchive.sourceforge.net It seems to work okayish with linux-sun-jdk141 With jdk-1.4.1p3, it almost works. It has a server component that launches and binds two sockets. Port 80 and one

NCP130 wireless PCI card.

2003-03-11 Thread James Satterfield
This card isn't detected by default, so I added the vendor and dev IDs to if_wi_pci.c. Now it's detected, but doesn't attach. Here's what I think are the relevant bits from dmesg. pci2: physical bus=2 map[14]: type 4, range 32, base dcf0, size 4, enabled map[18]: type 4,

Time drift.

2003-03-11 Thread James Satterfield
I'm getting what I think is substantial time drift on my -current boxes. My home firewall in particular drifts about .42 seconds every hour. My desktop machine drifted ~350 seconds over the last 5 days. Anyone else seeing this? James. To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED] with

Re: Time drift.

2003-03-11 Thread James Satterfield
I guess I've just never paid that much attention to the clock. I think it's time for me to get a real clock and setup an NTP server. Thanks. James. On Tue, 11 Mar 2003 16:24:57 -0800 (PST) Andrew P. Lentvorski, Jr. [EMAIL PROTECTED] wrote: On Tue, 11 Mar 2003, James Satterfield wrote: I'm

Intel i830 driver?

2002-04-05 Thread James Satterfield
Anyone working on one of these? James. To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED] with unsubscribe freebsd-current in the body of the message

Re: Intel i830 driver?

2002-04-05 Thread James Satterfield
: Forcing IRQ to 11 wi0: 802.11 address: 00:02:2d:5b:42:a8 wi0: using Lucent chip or unknown chip wi0: wi_generic_attach:wi_has_wep = 1 bpf: wi0 attached pcic1: Event mask 0x9 - Original Message - From: Benno Rice [EMAIL PROTECTED] To: James Satterfield [EMAIL PROTECTED] Cc: [EMAIL PROTECTED

Re: Xfree86-4 problem

2002-04-19 Thread James Satterfield
I've found that wrapper needs to be updated with XFree86-4. James. - Original Message - From: John Angelmo [EMAIL PROTECTED] To: current [EMAIL PROTECTED] Sent: Friday, April 19, 2002 1:13 PM Subject: Xfree86-4 problem After yesterdays new build I found a problem Xfree86-4 can't