Re: kde4 question

2008-10-06 Thread Pollywog
On Sunday 05 October 2008 19:42:36 Gary Kline wrote:
   Over the past four days I've managed to get my FreeBSD server running 
 KDE
   up by installing kde4.  Now, for some reason, konqueror fails to 
 conntect
   anywhere.

   How can I free up my old kde3 files and get konqueror working again?

Have you tried running Konqueror from konsole in order to see the errors?
You might also check the proxy settings and make sure your other browsers are 
working properly (Firefox for example).

___
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]


Re: kde4 question

2008-10-06 Thread Gary Kline
On Mon, Oct 06, 2008 at 07:37:27PM +, Pollywog wrote:
 On Sunday 05 October 2008 19:42:36 Gary Kline wrote:
  Over the past four days I've managed to get my FreeBSD server running 
  KDE
  up by installing kde4.  Now, for some reason, konqueror fails to 
  conntect
  anywhere.
 
  How can I free up my old kde3 files and get konqueror working again?
 
 Have you tried running Konqueror from konsole in order to see the errors?
 You might also check the proxy settings and make sure your other browsers are 
 working properly (Firefox for example).
 


firefox-3.03 is the only other one I use regularly; it works, more/less.
But nothing is printed to stdout or stderr by exec'ing konq by the
commandline.  --I have, FWIW, pkg_deleted the whole bunch of kde3
binaries.
 ___
 freebsd-questions@freebsd.org mailing list
 http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
 To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]

-- 
 Gary Kline  [EMAIL PROTECTED]  http://www.thought.org  Public Service Unix
http://jottings.thought.org   http://transfinite.thought.org


___
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]


Re: kde4 question

2008-10-06 Thread Gary Kline
On Mon, Oct 06, 2008 at 04:55:56PM -0700, Gary Kline wrote:
 On Mon, Oct 06, 2008 at 07:37:27PM +, Pollywog wrote:
  On Sunday 05 October 2008 19:42:36 Gary Kline wrote:
 Over the past four days I've managed to get my FreeBSD server running 
   KDE
 up by installing kde4.  Now, for some reason, konqueror fails to 
   conntect
 anywhere.
  
 How can I free up my old kde3 files and get konqueror working again?
  
  Have you tried running Konqueror from konsole in order to see the errors?
  You might also check the proxy settings and make sure your other browsers 
  are 
  working properly (Firefox for example).
  
 
 
   firefox-3.03 is the only other one I use regularly; it works, more/less.
   But nothing is printed to stdout or stderr by exec'ing konq by the
   commandline.  --I have, FWIW, pkg_deleted the whole bunch of kde3
   binaries.


HA: follow-up: I re deinstalled and reinstalled, and for the heck of it tried
konq as root.  looks like i was missing some initialization files (in /tmp).
.
.
.
kbuildsycoca running...

and hundreds of other lines.


It's still a head-scratch, but at least thing gives more insights.



  ___
  freebsd-questions@freebsd.org mailing list
  http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
  To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]
 
 -- 
  Gary Kline  [EMAIL PROTECTED]  http://www.thought.org  Public Service Unix
 http://jottings.thought.org   http://transfinite.thought.org
 
 
 ___
 freebsd-questions@freebsd.org mailing list
 http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
 To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]

-- 
 Gary Kline  [EMAIL PROTECTED]  http://www.thought.org  Public Service Unix
http://jottings.thought.org   http://transfinite.thought.org


___
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]


kde4 question

2008-10-05 Thread Gary Kline

Over the past four days I've managed to get my FreeBSD server running 
KDE
up by installing kde4.  Now, for some reason, konqueror fails to 
conntect
anywhere.

How can I free up my old kde3 files and get konqueror working again?

gary



-- 
 Gary Kline  [EMAIL PROTECTED]  http://www.thought.org  Public Service Unix
http://jottings.thought.org   http://transfinite.thought.org


___
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]