Why no ls on DVD or livefs.iso?

2013-10-06 Thread W. D.
Booted with both. Alt-F4 to get to command line. Very limited commands: ls: not found. Why? What good are these disks if they don't have the most basic of commands? Trying to clone a hard disk that has an number of bad sectors. Trying to save most of my data. Want to use recoverdisk, but

Re: Why no ls on DVD or livefs.iso?

2013-10-06 Thread Polytropon
On Sun, 06 Oct 2013 01:29:19 -0500, W. D. wrote: Booted with both. Alt-F4 to get to command line. Very limited commands: ls: not found. Try /rescue/ls explicitely instead. Why? What good are these disks if they don't have the most basic of commands? Only live systems offer more than

Re: Problem completing a 9.1 release to 9.2 release upgrade

2013-10-06 Thread Matthew Seaman
On 05/10/2013 21:41, Polytropon wrote: On Sat, 5 Oct 2013 16:00:25 -0400, Eric Feldhusen wrote: I see my /usr/src/sys/amd64/conf/GENERIC is a 9.2 kernel, so I should just be able to do a cd /usr/src make buildworld make installworld reboot and I'll be running up on the 9.2 kernel and

Re: Problem completing a 9.1 release to 9.2 release upgrade

2013-10-06 Thread Polytropon
On Sun, 06 Oct 2013 08:08:42 +0100, Matthew Seaman wrote: On 05/10/2013 21:41, Polytropon wrote: On Sat, 5 Oct 2013 16:00:25 -0400, Eric Feldhusen wrote: I see my /usr/src/sys/amd64/conf/GENERIC is a 9.2 kernel, so I should just be able to do a cd /usr/src make buildworld make

Re: Problem completing a 9.1 release to 9.2 release upgrade

2013-10-06 Thread Matthew Seaman
On 06/10/2013 04:51, Eric Feldhusen wrote: I figured I'd walk through those steps from start to finish and just correct my main problem and any other little glitches I might have. I'm on step 6 and when I run mergemaster -p, I get the following error. *** Creating the temporary root

Error messages when booting up machine and starting KDE

2013-10-06 Thread Carmel
I have observed these messages being written to the system log when initially booting up the machine and then starting KDE. Oct 6 08:16:09 scorpio dbus[5896]: [system] Activating service name='org.freedesktop.ConsoleKit' (using servicehelper) Oct 6 08:16:09 scorpio dbus[5896]: [system]

Re: Why no ls on DVD or livefs.iso?

2013-10-06 Thread Warren Block
On Sun, 6 Oct 2013, W. D. wrote: Booted with both. Alt-F4 to get to command line. Very limited commands: ls: not found. Why? What good are these disks if they don't have the most basic of commands? The emergency holographic shell was always very limited. I suspect a path thing, with it

No Sound from Firefox

2013-10-06 Thread Jerry
Firefox has suddenly went silent. I can view videos on Youtube for instance, but there is no sound. If I save the video to dist and play it with MPlayer, there is sound. I did update several PHP modules the other day, but I don't know it that would have any effect on it. Also, on several sites, a

Re: No Sound from Firefox

2013-10-06 Thread Dave Morgan
On 06/10/13 at 10:27am, Jerry wrote: Firefox has suddenly went silent. I can view videos on Youtube for instance, but there is no sound. If I save the video to dist and play it with MPlayer, there is sound. I did update several PHP modules the other day, but I don't know it that would have any

Best 10Gbit/s card for FB 9.2

2013-10-06 Thread Albert Shih
Hi, I would like to known what is the best 10 Gbits/s copper ethernet card for FreeBSD 9.2 on Dell hardware : I got on the Dell's website Broadcom 57800 2x10Gb BT + 2x1Gb BT Network Daughter Card Broadcom 57810 DP 10Gb BT Converged Network Adapter

Re: No Sound from Firefox

2013-10-06 Thread Jerry
On Sun, 6 Oct 2013 15:33:38 +0100 Dave Morgan articulated: On 06/10/13 at 10:27am, Jerry wrote: Firefox has suddenly went silent. I can view videos on Youtube for instance, but there is no sound. If I save the video to dist and play it with MPlayer, there is sound. I did update several PHP

Re: No Sound from Firefox

2013-10-06 Thread Matthias Apitz
El día Sunday, October 06, 2013 a las 10:27:48AM -0400, Jerry escribió: Firefox has suddenly went silent. I can view videos on Youtube for instance, but there is no sound. If I save the video to dist and play it with MPlayer, there is sound. I did update several PHP modules the other day, but

Re: No Sound from Firefox

2013-10-06 Thread Jerry
On Sun, 6 Oct 2013 16:40:16 +0200 Matthias Apitz articulated: El día Sunday, October 06, 2013 a las 10:27:48AM -0400, Jerry escribió: Firefox has suddenly went silent. I can view videos on Youtube for instance, but there is no sound. If I save the video to dist and play it with MPlayer,

Re: No Sound from Firefox

2013-10-06 Thread Matthias Apitz
El día Sunday, October 06, 2013 a las 01:59:08PM -0400, Jerry escribió: In my records about firefox flashplugin I have about the no sound problem: no sound problem: see also http://forums.freebsd.org/archive/index.php/t-3353.html # cd /compat/linux/proc # ln -s

Re: No Sound from Firefox

2013-10-06 Thread Jerry
On Sun, 6 Oct 2013 20:15:18 +0200 Matthias Apitz articulated: In my netbook it is like this: $ uname -a FreeBSD tiny.Sisis.de 10.0-CURRENT FreeBSD 10.0-CURRENT #0 r235646: Sat May 19 15:52:36 CEST 2012 g...@aurora.sisis.de:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC i386 $ ls -l

Re: Best 10Gbit/s card for FB 9.2

2013-10-06 Thread ill...@gmail.com
On 6 October 2013 10:47, Albert Shih albert.s...@obspm.fr wrote: Hi, I would like to known what is the best 10 Gbits/s copper ethernet card for FreeBSD 9.2 on Dell hardware : I got on the Dell's website Broadcom 57800 2x10Gb BT + 2x1Gb BT Network Daughter Card Broadcom 57810 DP

Re: No Sound from Firefox

2013-10-06 Thread Bernt Hansson
On 2013-10-06 21:31, Jerry wrote: $ /usr/local/bin/firefox (process:71385): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion `sys_page_size == 0' failed This is all I could gather. I get the same for firefox and thunderbird % firefox [1] 37788 % (process:37788): GLib-CRITICAL **: