Intel Wireless LAN

2004-07-20 Thread Riv Octovahriz
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 Have anybody succeed installing Intel Wireless 2200 on -STABLE ? I've done some googling, it's support under ndis, but ndis only exist on 5.x Does ndis will exist in -STABLE soon enough ? Desperately needs some help Thx - -- Best Regards, Riv

Installing FreeBSD 6.0 on IBM BladeCenter HS20

2006-02-28 Thread Riv Octovahriz
Is there anyway to install FreeBSD 6.0 on IBM BladeCenter HS20 ? hint.atkbd.0.disabled=1 allow me to bypass the atkbd check, but my keyboard just drop dead on sysinstall ___ freebsd-questions@freebsd.org mailing list

Sound Blaster Vibra 128

2003-12-10 Thread Riv Octovahriz
Can you please tell me how to install SoundBlaster Vibra 128 on my FreeBSD 4.9-STABLE ? I've tried pcm, sb and sbc, and none of them works Thx ___ [EMAIL PROTECTED] mailing list http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions To

Re: Sound Blaster Vibra 128

2003-12-13 Thread Riv Octovahriz
Lowell Gilbert wrote: Riv Octovahriz [EMAIL PROTECTED] writes: Can you please tell me how to install SoundBlaster Vibra 128 on my FreeBSD 4.9-STABLE ? I've tried pcm, sb and sbc, and none of them works The PCM device should be enough for at least some purposes. Can you describe exactly

Logitech Cordless Internet Pro Desktop

2005-05-18 Thread Riv Octovahriz
-- Best Regards, Riv Octovahriz signature.asc Description: OpenPGP digital signature

Re: Logitech Cordless Internet Pro Desktop

2005-05-18 Thread Riv Octovahriz
Paig Chong Woo wrote: Le 18 mai 2005 09:11, Riv Octovahriz a crit : Hi, Is there any support yet for Logitech Cordless Internet Pro Desktop ? My keyboard works perfectly, but my mouse didn't Here's the output of dmesg : ukbd0: Logitech USB Receiver, rev 1.10/17.21, addr 2, iclass 3/1

Re: Logitech Cordless Internet Pro Desktop

2005-06-06 Thread Riv Octovahriz
Ruben van Staveren wrote: On 18 May 2005, at 9:20, Paig Chong Woo wrote: It seems that FreeBSD already detect the mouse as ums0, and the keyboard as ukbd0, but my mouse didn't work. usbd already attach my mouse as ums0, and still nothing happens Anyone had the similar problem? Or even