Re: Cups USB workaround was working but now fails

2006-08-06 Thread Ian Moore
On Sunday 06 August 2006 02:50, Apatewna wrote:
 O/H Ian Moore έγραψε:
  It seems that cups now won't recognise the file: setting, yet previously
  it did. I checked back through my logs to see if a newer cups port had
  come out  I'd inadvertently upgraded to it, but it seems that's not the
  case - it's still 1.2.0
  Using the usb: URI always gives the same result - the job starts printing
  but stops after about 12% and won't go any further.
 
  Any ideas as to why my cups no longer accepts the file: URI?
  I'm running FreeBSD 5.11-Release-p2 and my printer is an Epson Stylus C61
  on a USB port.
 
  Cheers,

 I just checked http://www.cups.org/articles.php?L397 and CUPS is at
 1.2.2 already.
 I also remember a major problem with 1.2.0. See these threads :

 http://forums.pcbsd.org/viewtopic.php?t=4173highlight=cups
 http://www.bsdforums.org/forums/showthread.php?t=42391

 I remember that the severity of the bug was so great that the 1.2.1
 update was in the ports in a week or so.
 I'm not in front of a BSD machine to be sure, but have you upgraded
 your ports lately? Cups 1.2.1 should at least be there.

 Also, I don't think you are running FreeBSD 5.11-Release-p2 yet! :)

:-) Oops - that's what happens when I send emails late at night - It's 5.5-p2.

As someone mentioned below, 1.2.0 has been the latest version of CUPS in 
ports, but I'll try the new commit that was made today and see how things go!

Cheers,
-- 
Ian
gpg key: http://home.swiftdsl.com.au/~imoore/no-spam.asc


pgpFSNUiUBZZZ.pgp
Description: PGP signature


Re: Cups USB workaround was working but now fails

2006-08-05 Thread Apatewna

O/H Ian Moore έγραψε:

It seems that cups now won't recognise the file: setting, yet previously it 
did. I checked back through my logs to see if a newer cups port had come out 
 I'd inadvertently upgraded to it, but it seems that's not the case - it's 
still 1.2.0
Using the usb: URI always gives the same result - the job starts printing but 
stops after about 12% and won't go any further.


Any ideas as to why my cups no longer accepts the file: URI?
I'm running FreeBSD 5.11-Release-p2 and my printer is an Epson Stylus C61 on a 
USB port.


Cheers,


I just checked http://www.cups.org/articles.php?L397 and CUPS is at 
1.2.2 already.

I also remember a major problem with 1.2.0. See these threads :

http://forums.pcbsd.org/viewtopic.php?t=4173highlight=cups
http://www.bsdforums.org/forums/showthread.php?t=42391

I remember that the severity of the bug was so great that the 1.2.1 
update was in the ports in a week or so.
I'm not in front of a BSD machine to be sure, but have you upgraded 
your ports lately? Cups 1.2.1 should at least be there.


Also, I don't think you are running FreeBSD 5.11-Release-p2 yet! :)

--
RTFM and STFW before anything bad happens
-
Thanasis Rizoulis
Electronic Computing Systems Engineer
Larissa, Greece
Linux User #358384

___
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]


Re: Cups USB workaround was working but now fails

2006-08-05 Thread Anthony Agelastos


On Aug 5, 2006, at 1:20 PM, Apatewna wrote:


O/H Ian Moore έγραψε:

It seems that cups now won't recognise the file: setting, yet  
previously it did. I checked back through my logs to see if a  
newer cups port had come out  I'd inadvertently upgraded to it,  
but it seems that's not the case - it's still 1.2.0
Using the usb: URI always gives the same result - the job starts  
printing but stops after about 12% and won't go any further.

Any ideas as to why my cups no longer accepts the file: URI?
I'm running FreeBSD 5.11-Release-p2 and my printer is an Epson  
Stylus C61 on a USB port.

Cheers,


I just checked http://www.cups.org/articles.php?L397 and CUPS is at  
1.2.2 already.

I also remember a major problem with 1.2.0. See these threads :

http://forums.pcbsd.org/viewtopic.php?t=4173highlight=cups
http://www.bsdforums.org/forums/showthread.php?t=42391

I remember that the severity of the bug was so great that the 1.2.1  
update was in the ports in a week or so.
I'm not in front of a BSD machine to be sure, but have you upgraded  
your ports lately? Cups 1.2.1 should at least be there.


No, it is not (unless you know something that I do not).

http://www.freebsd.org/cgi/ports.cgi?query=cupsstype=all

Perhaps you are thinking of the 1.2.0_1 release (I think it went  
1.2.0_0, 1.2.0_1, and it is now on 1.2.0_2).




Also, I don't think you are running FreeBSD 5.11-Release-p2  
yet! :)


--
RTFM and STFW before anything bad happens
-
Thanasis Rizoulis
Electronic Computing Systems Engineer
Larissa, Greece
Linux User #358384

___
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to freebsd-questions- 
[EMAIL PROTECTED]


___
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]


Re: Cups USB workaround was working but now fails

2006-08-05 Thread Micah

Apatewna wrote:

O/H Ian Moore Ýãñáøå:

It seems that cups now won't recognise the file: setting, yet 
previously it did. I checked back through my logs to see if a newer 
cups port had come out  I'd inadvertently upgraded to it, but it 
seems that's not the case - it's still 1.2.0
Using the usb: URI always gives the same result - the job starts 
printing but stops after about 12% and won't go any further.


Any ideas as to why my cups no longer accepts the file: URI?
I'm running FreeBSD 5.11-Release-p2 and my printer is an Epson Stylus 
C61 on a USB port.


Cheers,


I just checked http://www.cups.org/articles.php?L397 and CUPS is at 
1.2.2 already.

I also remember a major problem with 1.2.0. See these threads :

http://forums.pcbsd.org/viewtopic.php?t=4173highlight=cups
http://www.bsdforums.org/forums/showthread.php?t=42391

I remember that the severity of the bug was so great that the 1.2.1 
update was in the ports in a week or so.
I'm not in front of a BSD machine to be sure, but have you upgraded your 
ports lately? Cups 1.2.1 should at least be there.


1.2.0 is what's in the ports tree. See 
http://www.freshports.org/print/cups-base/


- Micah
___
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to [EMAIL PROTECTED]