Re: xen_kernel, console and X11

2015-05-04 Thread Outback Dingo
On Mon, May 4, 2015 at 10:00 PM, Roger Pau Monné roy...@freebsd.org wrote: Hello, El 04/05/15 a les 13.57, Outback Dingo ha escrit: I'll get back on mine in a day or so as its on an IBM blade server. If it's an IBM blade server can't you use the serial console? It would be quite helpful

Re: xen_kernel, console and X11

2015-05-04 Thread Roman Bogorodskiy
Roger Pau Monné wrote: Hello, El 02/05/15 a les 17.43, Roman Bogorodskiy ha escrit: Hi, I'm trying to get Xen running and following these instructions: https://wiki.freebsd.org/Xen and http://wiki.xen.org/wiki/FreeBSD_Dom0 I'm running two days old -CURRENT and

Re: xen_kernel, console and X11

2015-05-04 Thread Roger Pau Monné
Hello, El 04/05/15 a les 16.16, Roman Bogorodskiy ha escrit: Roger Pau Monné wrote: Hello, El 02/05/15 a les 17.43, Roman Bogorodskiy ha escrit: Hi, I'm trying to get Xen running and following these instructions: https://wiki.freebsd.org/Xen and

Re: xen_kernel, console and X11

2015-05-04 Thread Roman Bogorodskiy
Roger Pau Monné wrote: Hello, El 04/05/15 a les 16.16, Roman Bogorodskiy ha escrit: Roger Pau Monné wrote: Hello, El 02/05/15 a les 17.43, Roman Bogorodskiy ha escrit: Hi, I'm trying to get Xen running and following these instructions: https://wiki.freebsd.org/Xen

Re: xen_kernel, console and X11

2015-05-04 Thread Roger Pau Monné
El 04/05/15 a les 17.27, Roman Bogorodskiy ha escrit: Roger Pau Monné wrote: Another user also reported a similar problem with Xen and X, and it was solved by the following patch: https://people.freebsd.org/~royger/0001-xen-introduce-a-newbus-function-to-allocate-unused-m.patch Could you