Re: [Freeipa-users] User Administrator role member doesn't see User Groups under identity tab

2011-12-15 Thread Adam Young
On 12/13/2011 02:09 PM, Rob Crittenden wrote: Ian Levesque wrote: Hello, I'm running version 2.0.0-23 under Scientific 6.1. I've noticed that users in the User Administrator role, don't have access via the web UI to actually manage groups. The only link under Identity is Users. CLI

Re: [Freeipa-users] ns-slapd hang/segfault

2011-12-15 Thread Rich Megginson
On 12/15/2011 08:41 AM, Dan Scott wrote: Hi, On my Fedora 15 FreeIPA server, I'm having some problems with stability. The server appears to 'hang' and stops responding to LDAP lookups. When I restart the dirsrv service, I get: Dec 15 09:40:02 ohm kernel: [254566.011404] ns-slapd[28910]:

Re: [Freeipa-users] CA replication

2011-12-15 Thread Rob Crittenden
Dan Scott wrote: Hi, On Fri, Dec 9, 2011 at 09:24, Rob Crittendenrcrit...@redhat.com wrote: Dan Scott wrote: Hi, On Thu, Dec 8, 2011 at 13:29, Rob Crittendenrcrit...@redhat.comwrote: Dan Scott wrote: Hi, I just tried to add a CA replica to my IPA replica (Both Fedora 15) using:

Re: [Freeipa-users] User Administrator role member doesn't see User Groups under identity tab

2011-12-15 Thread Ian Levesque
On Dec 15, 2011, at 3:46 AM, Adam Young wrote: I'm running version 2.0.0-23 under Scientific 6.1. I've noticed that users in the User Administrator role, don't have access via the web UI to actually manage groups. The only link under Identity is Users. CLI management works as expected.

Re: [Freeipa-users] FreeIPA_demonstration_tools CA creation error.

2011-12-15 Thread Ondrej Hamada
On 12/14/2011 06:58 PM, Dmitri Pal wrote: On 12/14/2011 11:04 AM, Mercer, Rodney wrote: I've been attempting to install the virtual machine setup from http://freeipa.org/page/FreeIPA_demonstration_tools I install on fresh Fedora 15 x86_64 host, and I am able to complete the first two steps.

Re: [Freeipa-users] User Administrator role member doesn't see User Groups under identity tab

2011-12-15 Thread Rob Crittenden
Ian Levesque wrote: On Dec 15, 2011, at 3:46 AM, Adam Young wrote: I'm running version 2.0.0-23 under Scientific 6.1. I've noticed that users in the User Administrator role, don't have access via the web UI to actually manage groups. The only link under Identity is Users. CLI management