Re: [Freeswitch-users] OpenZap and Sangoma A500 BRI card

2009-03-10 Thread Sergey Kirillov
I'm no BRI expert but it looks to me like your wanpipe is set up for E1/EuroISDN. Where did you get this setup information? -MC It is autoconfigured by wancfg ___ Freeswitch-users mailing list Freeswitch-users@lists.freeswitch.org

Re: [Freeswitch-users] OpenZap and Sangoma A500 BRI card

2009-03-10 Thread Sergey Kirillov
Is there a development version that I can check now? On Mon, Mar 9, 2009, Anthony MinessaleAnthony Minessale wrote: it's not released yet, please wait for the announcement that it has been completed sometime in the next week or 2. ___

[Freeswitch-users] OpenZap and Sangoma A500 BRI card

2009-03-09 Thread Sergey Kirillov
Hi everybody, I'm trying to use Sangoma A500 BRI card with OpenZap, but it does not work. Can somebody help to to configure it? Problem log (Incoming call): 2009-03-06 14:58:14 [WARNING] ozmod_wanpipe.c:953 wanpipe_next_event() Unhandled event 2 2009-03-06 14:58:14 [WARNING]

Re: [Freeswitch-users] OpenZap and Sangoma A500 BRI card

2009-03-09 Thread Michael Collins
[devices] wanpipe1 = WAN_AFT_TE1, Comment [interfaces] wp1aft1 = wanpipe1, auto, API, Comment wp1aft2 = wanpipe1, auto, API, Comment [wanpipe1] CARD_TYPE         = AFT S514CPU           = A CommPort          = PRI AUTO_PCISLOT      = NO PCISLOT           = 4 PCIBUS            = 5

Re: [Freeswitch-users] OpenZap and Sangoma A500 BRI card

2009-03-09 Thread Anthony Minessale
it's not released yet, please wait for the announcement that it has been completed sometime in the next week or 2. On Mon, Mar 9, 2009 at 1:41 PM, Sergey Kirillov sergey.kiril...@gmail.comwrote: Hi everybody, I'm trying to use Sangoma A500 BRI card with OpenZap, but it does not work. Can